Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Οι εργαζόμενοι να βάλουν στο περιθώριο τα τάγματα εφόδου

Ανακοίνωση με αφορμή το κυνηγητό φασιστοειδών της «Χρυσής Αυγής» σε βάρος εξαθλιωμένων μεταναστών στα φανάρια της Καλαμάτας

Την αντίδραση της ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ προκάλεσαν οι επιθέσεις μελών της «Χρυσής Αυγής» σε βάρος μεταναστών στα φανάρια της Καλαμάτας την περασμένη βδομάδα, τους οποίους κυνήγησαν και όσους έπιασαν τους ξυλοφόρτωσαν.

Μάλιστα, για το εν λόγω περιστατικό, που διήρκεσε δύο μέρες, ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας, μετά από σχετική ερώτηση δημοσιογράφου προχτές, ανέφερε πως δε γνωρίζει τίποτα, την ίδια στιγμή που η τοπική οργάνωση της «Χρυσής Αυγής» με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί τις τραμπούκικες επιθέσεις.

Σε ανακοίνωσή της η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Μετά τα πρόσφατα γεγονότα στην Κόρινθο, στο Μεσολόγγι και στη Ραφήνα, οι τραμπούκοι της "Χρυσής Αυγής" επιδόθηκαν σε άγριες επιθέσεις και στους μετανάστες των φαναριών της Καλαμάτας δίχως κανείς να συλληφθεί.

Τα γεγονότα αυτά, όπως και η προκλητική επίθεση μέσω της σχετικής ανακοίνωσης της ΤΟ της "Χρυσής Αυγής", "...οι αριστεροί λαθρομεταναστολάγνοι που θα τους αναζητήσουν (μετανάστες φαναριών) μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας..." επιβεβαιώνουν τη θέση μας πως η "Χρυσή Αυγή" αποτελεί τον πιο λυσσασμένο μηχανισμό του συστήματος, που τελικό στόχο έχει το τσάκισμα του λαϊκού κινήματος.

Κανένας να μην ξεγελαστεί. Η "Χρυσή Αυγή" υποκρίνεται τον προστάτη των φτωχών και αδυνάτων και εμφανίζεται σαν φιλολαϊκή οργάνωση κυνηγώντας τους μετανάστες, κρύβοντας έτσι με επιμέλεια τους πραγματικούς στόχους της: Να εγκλωβίσει τη δίκαιη αγανάκτηση πολλών εργαζομένων και εξαθλιωμένων στην πιο αντιδραστική κατεύθυνση υπηρέτησης του σάπιου αστικού πολιτικού συστήματος. Η κυβερνητική πολιτική ενισχύει δραστηριότητες σαν της "Χρυσής Αυγής". Εχουν αναλάβει σοβαρή ευθύνη. Οι εργαζόμενοι να 'χουν καθαρό: Η πολιτική της "Χρυσής Αυγής" στηρίζει τους εφοπλιστές, τους βιομήχανους και τους τραπεζίτες, κόπτεται υπέρ της καπιταλιστικής ιδιοκτησίας.

Οσο η καπιταλιστική οικονομική κρίση οξύνεται, τόσο πιο μπροστά τους θα βρίσκουν οι εργαζόμενοι το οπλισμένο χέρι της "Χρυσής Αυγής". Τη δολοφονική δράση της ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΜΟΝΟ Ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ