Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΡ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ
Αλλοθι για να περάσουν τα μέτρα

Αλλοθι στην κυβέρνηση να προχωρήσει στην υλοποίηση των βάρβαρων μέτρων που εξοντώνουν το λαό, προσφέρει σταθερά ο Καρ. Παπούλιας, υπερασπιζόμενος τη στρατηγική του ευρωμονόδρομου.

Σε δήλωσή του κατά τη συνάντηση που είχε χτες στο Προεδρικό Μέγαρο με τον πρόεδρο της Γερουσίας του Καναδά Νοέλ Κινσέλα, επανέλαβε τις συνήθεις κοινότοπες διαπιστώσεις, όπως ότι «ο ελληνικός λαός υφίσταται μεγάλες θυσίες και έχει φτάσει στα όριά του», εκφράζοντας μάλιστα το θαυμασμό του για την «υπομονή και τη γενναιότητα» με την οποία αντιμετωπίζει το ξεπάστρεμά του.

Εμμεσα πλην σαφώς, ζήτησε περισσότερο χρόνο από τους εταίρους και δανειστές για την εφαρμογή των βάρβαρων μέτρων, επικαλούμενος τον κίνδυνο «να μην εξελιχθεί η οικονομική κρίση σε κρίση της δημοκρατίας και των δημοκρατικών θεσμών», επειδή, όπως σημείωσε, «οι σκοτεινές δυνάμεις πάντοτε εκμεταλλεύονται τέτοιες καταστάσεις για να αναδειχθούν και να δημιουργήσουν μια δύναμη που δεν μπορεί ποτέ να αποκτήσουν όταν η Δημοκρατία περνά μια περίοδο ευημερίας και προόδου».

Αναπαράγοντας την αστική προπαγάνδα, ο Καρ. Παπούλιας επιστρατεύει κι αυτός την κινδυνολογία για τη σταθερότητα του αστικού συστήματος, την οποία μάλιστα εμφανίζει να απειλείται από δυνάμεις που το ίδιο γεννά και ταΐζει, σε ρόλους εμπροσθοφυλακής ενάντια στο λαϊκό κίνημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ