Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
38ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ του Αθλητικού camp

Με τη διεξαγωγή ενός ημιτελικού και δύο τελικών ολοκληρώθηκε χτες το αγωνιστικό μέρος στο τουρνουά μπάσκετ «3on3» (συμμετείχαν 37 ομάδες). Ηταν ενταγμένο στο αθλητικό camp που διοργανώθηκε, για πρώτη χρονιά φέτος, στα πλαίσια του 38ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Στην κατηγορία των Λυκείων πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ΒΥΖΑΝ που επικράτησε στον τελικό των MONSTERS με 50-25.

Στην κατηγορία για νέους 18 και πάνω, την πρώτη θέση κατέκτησε ο ΟΙΔΙΠΟΔΑΣ αφού, στον τελικό, κέρδισε τους ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ με 47-44. Νωρίτερα, στον ημιτελικό οι ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ είχαν επικρατήσει της ομάδας ΓΡΙΠΗ με 34-22. Η απονομή στους τελικούς νικητές θα γίνει σήμερα στις 19.00, στο αθλητικό στέκι. Πάντως σ' αυτό το τουρνουά, στην πραγματικότητα, μεγάλοι κερδισμένοι είναι όλοι όσοι άσκησαν το δικαίωμά τους στην δωρεάν άθληση και ψυχαγωγία.

Τη σκυτάλη του Αθλητικού camp παραλαμβάνουν από σήμερα τα αθλητικά σεμινάρια και οι διαλέξεις - συζητήσεις που θα διεξαχθούν στο χώρο του Φεστιβάλ μέσα στο τριήμερο.

Οι αθλητικές δραστηριότητες θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 15 Σεπτέμβρη, με λαϊκό αγώνα δρόμου 5 χλμ., αφιερωμένο ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10.30 π.μ. από την πλατεία Ιλίου.

Για τη σημαντική διοργάνωση του camp μιλούν στον «Ριζοσπάστη» σήμερα ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παπάς και ο προπονητής στίβου Μανώλης Καραγιάννης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ