Πέμπτη 20 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΑΡ
Χυδαία προπαγάνδα υπέρ των μέτρων

Τρόπους να διαχειριστεί επικοινωνιακά τη στήριξη που παρέχει στο νέο πακέτο αντιλαϊκών μέτρων, έτσι που να υποστεί όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος, αναζητά η ΔΗΜΑΡ, διαμορφώνοντας ήδη επιχειρήματα υπέρ της υποτιθέμενης αναγκαιότητάς τους. Το βασικότερο από αυτά έχει να κάνει με την παραμονή της χώρας στο ευρώ, εκβιασμός που συνοδεύεται από αυταπάτες περί δήθεν αλλαγής κλίματος στην ΕΕ, η οποία μπορεί να ευνοήσει την Ελλάδα.

Ο Δ. Χατζησωκράτης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ,. μιλώντας στον ρ/σ «Αθήνα 9,84», προϊδέασε για το πώς θα επιχειρηθεί να σερβίρουν στο λαό το πικρό ποτήρι, ισχυριζόμενος, ψευδώς: «Είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση διεκδικεί και θα περάσει απ' ό,τι φαίνεται σε νόμο, με τη σύμφωνη γνώμη της τρόικας, αυτό που λέμε "ρήτρα δημοσιονομικού ισοδύναμου αποτελέσματος". Κάτι που σημαίνει ότι αν την επόμενη χρονιά ο κρατικός μηχανισμός λειτουργήσει σωστά, θα υπάρξουν περισσότερα χρήματα σε σχέση με αυτά που έχουμε πει. Αυτό το επιπλέον ποσό θα αφαιρεθεί από το πακέτο των σκληρών μέτρων, ούτως ώστε να μη γίνουν αυτού του είδους οι περικοπές».

Από την πλευρά του ο Ο. Βουδούρης είπε σε συνέντευξη στο «Κανάλι 1» ότι δε φεύγει απ' τη ΔΗΜΑΡ και για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την «κυβερνώσα αριστερά», άφησε να εννοηθεί πως η ΔΗΜΑΡ σε επίπεδο στελεχών είναι διχασμένη σε ό,τι αφορά στη στήριξη του πακέτου μέτρων, αλλά και πως η μερίδα που αντιτάσσεται σ' αυτό εκφράζει την πλειοψηφία των οπαδών του κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ