Πέμπτη 13 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Χωρίς αλλαγές τα έντυπα Ε9 και Ε2

Χωρίς αλλαγές σε σχέση με πέρυσι άρχισαν να καταφθάνουν στις Εφορίες τα έντυπα Ε9 και Ε2 που θα πρέπει να συμπληρώσουν και συνυποβάλουν με τη φετινή φορολογική τους δήλωση όσοι φορολογούμενοι απέκτησαν ακίνητη περιουσία μέσα στο 1999 ή εισπράττουν εισοδήματα από ακίνητα.

Να υπενθυμίσουμε ότι υποχρέωση συμπλήρωσης και υποβολής του εντύπου Ε9 (του περίφημου εντύπου που προκάλεσε μεγάλο αλαλούμ στο παρελθόν) έχουν:

  • όσοι φορολογούμενοι υποβάλουν για πρώτη φορά φορολογική δήλωση, ανεξαρτήτως αν διαθέτουν ή όχι ακίνητη περιουσία. Οποιος δε διαθέτει ακίνητα θα συμπληρώσει απλώς τα στοιχεία του στην πρώτη σελίδα του εντύπου και στην ένδειξη «Σημειώσεις Φορολογούμενου» θα γράψει ότι δεν έχει κανένα ακίνητο στην περιουσία του.
  • Οσοι «παλαιοί» φορολογούμενοι είχαν μεταβολή της ακίνητης περιουσίας τους κατά τη διάρκεια του 1999 (π.χ. αγόρασαν ή πούλησαν κάποιο ακίνητο).

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι το έντυπο Ε2 πρέπει να συμπληρώσουν και συνυποβάλουν με τη φορολογική τους δήλωση όσοι κατά τη διάρκεια του 1999 είχαν εισοδήματα από μισθώσεις ακινήτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ