Τρίτη 2 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ - ΠΣΟ
Εκδηλώσεις για την αυριανή «Διεθνή Μέρα Δράσης»

Αναχώρησε χτες για τη Ρώμη η αποστολή του ΠΑΜΕ όπου θα πάρει μέρος στη διαδήλωση της ΠΣΟ στα γραφεία του Διεθνούς Οργανισμού Τροφίμων

Η αποστολή του ΠΑΜΕ πριν την αναχώρηση για τη Ρώμη
Η αποστολή του ΠΑΜΕ πριν την αναχώρηση για τη Ρώμη
Αναχώρησε χτες από την Αθήνα για τη Ρώμη η αποστολή του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου για να συμμετάσχει σε εκδήλωση που διοργανώνει η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία (ΠΣΟ) έξω από τα γραφεία του Διεθνούς Οργανισμού Τροφίμων (FAO), στα πλαίσια της Διεθνούς Ημέρας Δράσης που γίνεται αύριο Τετάρτη, 3 Οκτώβρη για τα τρόφιμα, το νερό, το φάρμακο, το βιβλίο, τη στέγη.

Στην αποστολή συμμετέχουν περίπου 100 εργαζόμενοι από τους κλάδους των οικοδόμων, των υγειονομικών, των τροφίμων, του μετάλλου, των τραπεζών, αλλά και άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, νέοι και γυναίκες.

Το πρωί της Τετάρτης αντιπροσωπεία της αποστολής από συνδικαλιστές της Ομοσπονδίας Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών θα πάρει μέρος σε σύσκεψη - εκδήλωση που διοργανώνει η Διεθνής Ομοσπονδία Τροφίμων της ΠΣΟ στη Ρώμη για τα διατροφικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και πολλοί λαοί και τα προβλήματα των εργαζομένων στο συγκεκριμένο κλάδο των τροφίμων.

Στις 4 μ.μ. τοπική ώρα η αποστολή του ΠΑΜΕ μαζί με εργαζόμενους από τα Συνδικάτα Βάσης Ιταλίας θα διαδηλώσουν έξω από τα γραφεία του Διεθνούς Οργανισμού Τροφίμων.

Εκδηλώσεις στην Ελλάδα

Στη χώρα μας, το ΠΑΜΕ θα συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις της ΠΣΟ αύριο Τετάρτη 3 Οκτώβρη, με τις εξής εκδηλώσεις:

  • Συγκέντρωση των εργαζομένων στην αμερικανική πολυεθνική εταιρεία φαρμάκων «Beringer» στις 12 το μεσημέρι, όπου θα μιλήσει ο Γενικός Γραμματέας της ΠΣΟ Γ. Μαυρίκος.
  • Συγκέντρωση των εργαζομένων το πρωί στην ΕΥΔΑΠ (τεχνικό Πειραιά).
  • Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στην ΕΥΑΘ (Θεσσαλονίκη) στις 11 π.μ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ