Τετάρτη 14 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ
Ελπιδοφόρα τα μηνύματα των εκλογών

Με την ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση των σπουδαστών στις κάλπες, που είχαν στηθεί έξω από μια σειρά σχολές, χαρακτηρίστηκε η χτεσινή δεύτερη μέρα των εκλογών που πραγματοποιεί ο Σύλλογος Σπουδαστών Ιδιωτικών Σχολών. Ηδη τις δύο πρώτες μέρες ο αριθμός των σπουδαστών που στήριξαν με την ψήφο τους το Ενωτικό Αγωνιστικό Ψηφοδέλτιο, ξεπέρασε τους 1.000.

Οι εκλογές πρόκειται να ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 19 Μάρτη και όλες αυτές τις μέρες, εκτός από τις κάλπες που θα βρίσκονται έξω από τις ιδιωτικές σχολές, θα υπάρχει και μια μόνιμη στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης).

Για το αποτέλεσμα της εκλογικής αυτής μάχης, που θα αναδείξει το νέο ΔΣ, μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΣΠΙΣ, ΝίκοςΣφαντός: «Η ανταπόκριση των σπουδαστών ήταν πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με πέρυσι. Πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεπεράσουμε τον περσινό αριθμό ψηφισάντων», υπογράμμισε ο πρόεδρος του Συλλόγου. Και συνέχισε: «Αυτό το γεγονός αποδεικνύει τη δράση του Συλλόγου όλο το προηγούμενο διάστημα. Αποδεικνύει ότι οι σπουδαστές αρχίζουν και καταλαβαίνουν πως πρέπει να αγωνιστούν για τα δικαιώματά τους και δίνουν όλο και περισσότερο κύρος, με την ψήφο και τη συμμετοχή τους στο Σύλλογο».

  • Να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, καλεί ο Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ Πάτρας, τους σπουδαστές με τη συμμετοχή και την ψήφο τους στις επερχόμενες εκλογές που πρόκειται να γίνουν στα δύο δημόσια ΙΕΚ της Πάτρας στις 21 - 22 - 23 Μάρτη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ