Πέμπτη 15 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
Απεργούν σήμερα με απόφαση γενικής συνέλευσης

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης του νομού Αττικής μετά από απόφαση της χτεσινής γενικής συνέλευσης όπου υπερψηφίστηκε η πρόταση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ.

Η γενική συνέλευση εκτίμησε ότι η επιτυχία της απεργίας προϋποθέτει την άμεση συμμετοχή του συνόλου των εργαζομένων και γι' αυτό το λόγο προβλέπει τη σύγκληση επαναλαμβανόμενων Γενικών Συνελεύσεων.

Στην κατεύθυνση αυτή σήμερα θα γίνει νέα γενική συνέλευση για την εκτίμηση της κατάστασης και ανάλογες τέτοιες γενικές συνελεύσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά. Αίτημα αιχμής της κινητοποίησης είναι το μπλοκάρισμα των απολύσεων εργαζομένων με συμβάσεις αορίστου χρόνου, όπως προβλέπει ο πολυνόμος που ψηφίστηκε. Ακόμα, η γενική συνέλευση καλεί τα πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά όργανα συνολικά στο δημόσιο να πάρουν μέτρα συντονισμού του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την απόφαση αντιπάλεψαν οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ που πρότειναν να γίνει 48ωρη απεργία -σήμερα και αύριο- και γενική συνέλευση τη ερχόμενη Δευτέρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ