Παρασκευή 7 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΝΟΕΜΒΡΗ - ΔΕΚΕΜΒΡΗ
Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για υπερκάλυψη

Θετική πείρα από τη μέχρι τώρα δουλειά της ΝΕ Λακωνίας του ΚΚΕ

Το 67% του πλάνου της έχει ξεπεράσει η ΚΟ Λακωνίας του ΚΚΕ, οικοδομώντας τις προϋποθέσεις για υπερκάλυψη. Οπως σημειώνει στο «Ριζοσπάστη» ο Γιώργος Κυριακάκης, Γραμματέας της ΝΕ Λακωνίας του ΚΚΕ, η μέχρι τώρα πορεία της Εξόρμησης, είναι αποτέλεσμα μιας σειράς παραγόντων και κυρίως της καλής οργάνωσης και προετοιμασίας των ΚΟ.

«Με καλή και έγκαιρη συζήτηση στα μέλη και οπαδούς του Κόμματος, που έπαιρνε υπ' όψιν της τις μετεκλογικές συνθήκες και εξελίξεις, το καθήκον και τις υποχρεώσεις των κομμουνιστών, με ρεαλιστικότητα αλλά και μεγαλύτερη απαιτητικότητα, πείσμα και αέρα, μπήκαν οι δυνάμεις μας στη μάχη από την πρώτη στιγμή», σημειώνει το στέλεχος του ΚΚΕ και συνεχίζει: .

«Σημαντικό ρόλο έχουν παίξει οι εισφορές και τα "κόκκινα μεροκάματα" που έχει διαθέσει σημαντικό μέρος κομματικών μελών από το υστέρημά τους, σε συνδυασμό με την ανοιχτή, πλατιά δουλειά της ΚΟ με το κουπόνι, ακόμα και πόρτα πόρτα.

Από τη μέχρι τώρα πορεία της Οικονομικής Εξόρμησης στο νομό, επιβεβαιώνεται το κύρος του Κόμματος σε ευρύτερα λαϊκά στρώματα, οι δεσμοί που έχουν να κάνουν και με την Ιστορία του Κόμματος συνολικά και ειδικότερα στο νομό.

Σαν ΚΟ Λακωνίας συνεχίζουμε το επόμενο διάστημα πιο δυνατά, με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και αισιοδοξία για την υπερκάλυψη του πλάνου. Η μέχρι τώρα πορεία δείχνει ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις, τα περιθώρια και οι δυνατότητες για την επίτευξη του στόχου αυτού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ