Σάββατο 8 Δεκέμβρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΧΗΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ
Από Δευτέρα στις κάλπες

Τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Δεκέμβρη πραγματοποιούνται οι εκλογές του Συνδικάτου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Βόρειας Ελλάδας.

Τη Δευτέρα 10 Δεκέμβρη, κάλπες θα στηθούν από τις 11 π.μ. έως τις 12 μ. στο εργοστάσιο Χημικών «ΒΕΛΛΗΣ» στη Νεοχωρούδα και από τις 5 μ.μ., έως τις 8 μ.μ., στα γραφεία του Συνδικάτου στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Την Τρίτη, 11 Δεκέμβρη, κάλπες θα στηθούν από τις 11 π.μ. έως τις 12 μ., στο εργοστάσιο Χημικών «Πολυχημική» στην Ιωνία, από τη 1 μ.μ. έως τις 2 μ.μ., στο εργοστάσιο χημικών «ΡΟΥΜΕΝ» στο Βαθύλακο και από τις 5 μ.μ., έως τις 8 μ.μ. στα γραφεία του Συνδικάτου στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Με ανακοίνωσή της η Εργατική Ενότητα (ΠΑΜΕ) καλεί τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στο Συνδικάτο και να στηρίξουν το συνδυασμό της. Να δυναμώσουν τον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που τσακίζει τα δικαιώματά τους, να παλέψουν για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης, υπέρ του λαού και όχι των λίγων, με τους εργαζόμενους κυρίαρχους στην οικονομία και την εξουσία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ