Σάββατο 8 Δεκέμβρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΛΑΡΙΣΑ
Εκοψαν το ρεύμα σε φτωχή οικογένεια αναπήρων!

Αγωνιστική απάντηση τη Δευτέρα

Στη διακοπή του ρεύματος σε σπίτι άπορης οικογένειας που βρίσκεται στην περιοχή του Νομαρχιακού Νοσοκομείου, προχώρησε η ΔΕΗ, μη λαμβάνοντας καθόλου υπόψη ότι η εν λόγω οικογένεια δεν έχει, πλέον, χρήματα ούτε για τροφή, ενώ και οι δυο σύζυγοι έχουν σημαντικό ποσοστό αναπηρίας.

Σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Λάρισας καταγγέλλει τη ΔΕΗ, επισημαίνοντας ότι η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για τη συγκεκριμένη οικογένεια, όπως και για κάθε άλλη οικογένεια ανέργου, ανθρώπου που μειώθηκε δραματικά ο μισθός, η σύνταξη, «είναι καταδίκη στην απόλυτη εξαθλίωση ακόμα και σε θάνατο, αφού ο χειμώνας είναι μπροστά μας».

Και συνεχίζει: «Με τις βάρβαρες πολιτικές των κυβερνήσεων, της ΕΕ και του ΔΝΤ, που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας, καθημερινά προστίθενται όλο και περισσότερα θύματα. Γι' αυτό πρέπει να πούμε μέχρι εδώ και μη παρέκει. Δε θα πεθάνουμε για να θησαυρίζουν μια χούφτα τραπεζίτες, βιομήχανοι, εφοπλιστές και άλλοι μεγαλοεπιχειρηματίες».

Το ΕΚΛ, από κοινού με τη Λαϊκή Επιτροπή Σουφλαρίων, θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 10 Δεκέμβρη, στις 9 το πρωί, στη ΔΕΗ, με αίτημα την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στην άπορη οικογένεια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ