Τρίτη 8 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ
Σήμερα συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ στον Νέο Κόσμο (Μίνωος 10-16) πραγματοποιεί η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων, σήμερα Τρίτη 8 Γενάρη στις 12 το μεσημέρι και καλεί σε μαζική συμμετοχή τους εργαζόμενους της εφημερίδας με τις οικογένειές τους, καθώς και κάθε συνάδελφο που μπορεί να συμπαρασταθεί.

Να σημειωθεί ότι την ίδια μέρα στη 1 μ.μ., η εργοδοσία της «Ελευθεροτυπίας», προχωρά σε συνέντευξη Τύπου σχετικά με την επαναλειτουργία της επιχείρησης, συνεχίζοντας την προκλητική της στάση απέναντι στους 850 και πλέον απλήρωτους εργαζομένους της.

«Τέρμα πια στην κοροϊδία», τονίζει η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων και επισημαίνει: «Διαφωνούμε με τον τρόπο που μεθοδεύεται το όλο εγχείρημα της επαναλειτουργίας της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία" από τη διοίκηση και μερίδα εργαζομένων, όχι από το σύνολό τους, χωρίς να καταβληθούν οι οφειλές προς όλους τους εργαζόμενους (δεδουλευμένα, αποζημιώσεις απόλυσης)».

Ταυτόχρονα, απαιτούν:

  • Να καταβάλει η εταιρεία άμεσα το Δώρο Χριστουγέννων του 2012 το οποίο ως όφειλε, έπρεπε να είχε καταβληθεί έως τις 21/12/2012.
  • Να καταβάλει η εταιρεία άμεσα τις ασφαλιστικές εισφορές για τους μήνες της επίσχεσης εργασίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ