Σάββατο 26 Γενάρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συμπαράσταση κι απ' τη φτωχή αγροτιά

Κοινή ανακοίνωση - καταγγελία εξέδωσαν η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων «Η Ανοιξη», οι οποίες οργανώνουν και συντονίζουν την πανθεσσαλική αγροτική κινητοποίηση που βρίσκεται σε εξέλιξη, όπου αναφέρουν:

«Καταδικάζουμε την τρομοκρατική επίθεση της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ σε βάρος των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κι απαιτούμε να πάρει αμέσως πίσω την απόφαση για την επίταξη.

Ολοι μαζί - εργάτες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, νεολαία - πρέπει να δώσουμε στη συγκυβέρνηση να καταλάβει ότι, όσα αυταρχικά μέτρα κι αν πάρει, όποια τρομοκρατικά μέσα κι αν χρησιμοποιήσει, δεν πρόκειται να μας κάνει να γονατίσουμε υποταγμένοι μπροστά της και να σταματήσουμε τους αγώνες ενάντια στη βάρβαρη πολιτική της.

Και θα το καταλάβει καλά αυτό η συγκυβέρνηση αν συγκροτήσουμε μια ισχυρή, λαϊκή, αγωνιστική συμμαχία, ικανή και έτοιμη να συγκρουστεί με την αντιλαϊκή πολιτική και να την ανατρέψει.

Οι μικρομεσαίοι αγρότες, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις μας κατά της αντιαγροτικής - αντιλαϊκής πολιτικής που ξεκινήσαμε εδώ και μια βδομάδα, αυτό το κάλεσμα απευθύνουμε προς τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ