Τρίτη 5 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Από τα μπλόκα στο πλευρό των απεργών

Αγρότες από την Αργολίδα μοίρασαν χτες οπωροκηπευτικά σε ναυτεργάτες

Αντιπροσωπεία των αγροτών στο πλοίο «Θεόφιλος»
Αντιπροσωπεία των αγροτών στο πλοίο «Θεόφιλος»
Τη βρώμικη προπαγάνδα ότι ο αγώνας των ναυτεργατών προκαλεί πρόβλημα στους αγρότες και άλλα τμήματα του λαού ανέλαβαν να τσακίσουν οι ίδιοι οι αγρότες.

Χτες το απόγευμα, την αμέριστη συμπαράσταση και την έμπρακτη αλληλεγγύη των αγωνιζόμενων αγροτών προς τους απεργούς ναυτεργάτες εξέφρασε αντιπροσωπεία της ΠΑΣΥ από την Αργολίδα και την Αρκαδία που βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά.

Τα στελέχη της ΠΑΣΥ, που άφησαν για λίγες ώρες τα μπλόκα του αγώνα σε Αργολίδα και Λακωνία, παρέδωσαν φρούτα και λαχανικά στους ναυτεργάτες και κυρίως σε εκείνους που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας σε τέσσερα πλοία («ΕΛΛΗ Τ», «ΘΕΟΦΙΛΟΣ», «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» και «EUROPEAN EXPRESS»).

Εκ μέρους της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ ο Νίκος Αγγέλου δήλωσε: «Μας ενώνουν κοινά συμφέροντα, άρα κοινοί πρέπει να είναι οι αγώνες όσων υποφέρουμε από αυτή την πολιτική. Να βγούμε μαζί στους δρόμους του αγώνα ενάντια σε αυτούς που κλέβουν τον ιδρώτα μας και το βιος μας και να μην επιτρέψουμε στους κυβερνώντες, όσο κι αν προσπαθήσουν, να στρέψουν εργαζόμενους ενάντια σε αγρότες και το αντίστροφο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ