Τετάρτη 6 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Νέα συγκέντρωση σήμερα στα διόδια Αιγινίου

Νέα συγκέντρωση ενάντια στη λειτουργία των διοδίων στο Αιγίνιο και τη Λεπτοκαρυά θα πραγματοποιήσει σήμερα ο λαός της Πιερίας. Το συλλαλητήριο θα γίνει στις 3.30 το μεσημέρι στα διόδια με αίτημα την κατάργηση των σταθμών που λειτουργούν σε Λεπτοκαρυά και Αιγίνιο.

Η κινητοποίηση οργανώνεται με πρωτοβουλία των Δήμων Πύδνας - Κολινδρού, Κατερίνης και Δίου - Ολύμπου και των φορέων του Νομού Πιερίας. Στη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Δήμο Κατερίνης, με τη συμμετοχή και των τριών δήμων του νομού καθώς και των φορέων, αποφασίσθηκε η συγκρότηση συντονιστικής επιτροπής αγώνα, η οποία θα οργανώσει την παραπέρα κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, που πλέον παίρνουν πανπιερικό χαρακτήρα.

Επίσης, προτάθηκε η προκήρυξη πανπιερικής απεργίας την ερχόμενη Δευτέρα 11 Φλεβάρη. Πρόταση που θα εξετάσουν το Εργατικό Κέντρο, το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ και οι φορείς των ΕΒΕ.

Στο μεταξύ, οι κάτοικοι του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού παρέμειναν και χτες, για 9η μέρα, συγκεντρωμένοι στα διόδια του Αιγινίου, έχοντας τη συμπαράσταση εργατικών σωματείων και μαζικών φορέων της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ