Πέμπτη 29 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εφυγε από το υπόγειο!

Σε φυγή από το υπόγειο του υπουργείου Δημόσιας Διοίκησης τράπηκε χτες η υπουργός Β. Παπανδρέου, ώστε να αποφύγει τους συγκεντρωμένους απολυμένους και συμβασιούχους του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας, αυτοκινητοδρόμων, ΕΛΤΑ, ΤΑΣ, ΕΟΤ και εκπαιδευτικούς του ΟΑΕΔ.

Απολυμένοι και συμβασιούχοι των Οργανισμών συγκεντρώθηκαν χτες έξω από το υπουργείο, απαιτώντας τη δίκαιη εργασιακή τους αποκατάσταση μετά από πολλά χρόνια εργασίας και διατήρησής τους σε πολιτική ομηρία. Αντιμετώπισαν όμως την κοροϊδία και την αδιαφορία της υπουργού, η οποία στην αρχή για να αποφύγει να συναντηθεί μαζί τους έστειλε γραμματείς να πουν ότι... έλειπε. Τελικά, όμως, εντοπίστηκε από τους συγκεντρωμένους μέσα στο... υπουργείο και «αναγκάστηκε» να φύγει με αυτοκίνητο από το υπόγειο.

Σε ψήφισμα διαμαρτυρίας που εξέδωσε μετά τη συγκέντρωση η συντονιστική επιτροπή, την οποία έχουν συστήσει οι απολυμένοι και συμβασιούχοι, καταγγέλλει ως απαράδεκτη την τακτική της υπουργού Δημόσιας Διοίκησης και δηλώνει για μια ακόμα φορά ότι θα συνεχιστεί ο κοινός αγώνας μέχρι τη δικαίωση. Τέλος, ζητάει από όλα τα πολιτικά κόμματα την ενεργό συμπαράστασή τους για τη δικαίωση του αγώνα που αφορά το δικαίωμα στη δουλιά και στη ζωή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ