Σάββατο 9 Φλεβάρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Συγκέντρωση στις 14 Φλεβάρη

Στις 10 το πρωί στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης

Με νέα συγκέντρωση την Πέμπτη, 14 Φλεβάρη, κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι συνταξιούχοι ενάντια στην εξοντωτική πολιτική της τρικομματικής συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ. Την κινητοποίηση που έχει οριστεί για τις 10 το πρωί στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης οργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΣΕ ΟΑΕΕ, ΟΤΑ, ΝΑΤ και ΤΑΕ.

Θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Εργασίας καθώς οι συνταξιούχοι απαιτούν συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Ι. Βρούτση, για να του εκθέσουν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την κλιμακούμενη επίθεση στα εισοδήματά τους, με τις απανωτές μειώσεις στις κύριες και επικουρικές τους συντάξεις και στην περίθαλψη (φάρμακα, ΕΟΠΠΥ, κ.λπ.). Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν οι συνταξιουχικές οργανώσεις έχουν ζητήσει αρκετές φορές συνάντηση με τον υπουργό «δεν μας έχει απαντήσει σε καμία».

«Η λεηλάτηση των συντάξεών μας - καταγγέλλουν - το φόρτωμα με χαράτσια, οι κατασχέσεις από τις τράπεζες των σπιτιών μας, η αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ, το κόψιμο των δώρων, η εξαφάνιση των επικουρικών συντάξεων, η άγρια φορολόγηση κ.ο.κ. και ταυτόχρονα οι περικοπές από την "Επιχείρηση Ολικών Περικοπών Υγείας", όπως πρέπει να ονομάζουμε τον ΕΟΠΥΥ, οι απλησίαστες τιμές του πετρελαίου, δεν έχουν τελειωμό αλλά συνεχώς ανανεώνονται».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ