Σάββατο 31 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ
Απάντηση με δυνατό σωματείο

Κάλεσμα σε όλους τους εμποροϋπαλλήλους να ψηφίσουν ταξικά και αγωνιστικά, ενισχύοντας το ψηφοδέλτιο της «Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» στις εκλογές του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας για την ανάδειξη νέας διοίκησης - ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη και ολοκληρώνονται την Τετάρτη 4 Μάρτη - απευθύνει σε ανακοίνωση η παράταξη. Η ΔΑΣ καλεί επίσης τους εμποροϋπαλλήλους να δυναμώσουν με την ψήφο τους ακόμα περισσότερο το σύλλογο και να παλέψουν μαζί για το δικαίωμα στη δουλιά. Οι αρχαιρεσίες γίνονται από τις 9 π.μ. μέχρι τις 9 μ.μ.

Στην ανακοίνωση, η ΔΑΣ καταγγέλλει ακόμα την απόφαση του εκπροσώπου του μεγάλου κεφαλαίου, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικού Εμπορίου Ελλάδας (ΣΕΛΠΕ), για επέκταση του ωραρίου σε όλα τα καταστήματα της οδού Ερμού, από το πρωί ως το βράδυ (9.00 π.μ. - 9.00 μ.μ.). Παράλληλα, καταγγέλλει πως επιχειρούν ακόμη μια φορά την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, έχοντας στο πλευρό τους την κυβέρνηση που τους ανοίγει το δρόμο για την υλοποίηση των σχεδίων τους.

«Στα σχέδιά τους οι μεγαλέμποροι βρίσκουν ένθερμους συμπαραστάτες, την ίδια την κυβέρνηση που κατά καιρούς δεν έχει κρύψει τις προθέσεις της να ανοίξει τον δρόμο για την απελευθέρωση της κυριακάτικης αργίας, όσο και το Δήμο Αθηναίων που θα υποστηρίξει έμπρακτα την πρωτοβουλία του ΣΕΛΠΕ, με φιέστες στο πεζοδρόμιο της Ερμού», επισημαίνει η ΔΑΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ