Σάββατο 31 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΥΓΕΙΑ
Συναυλίες θεραπευτικών κοινοτήτων

Το «18 Ανω» οργανώνει σήμερα το βράδυ στο «Παλλάς» εκδήλωση για να συνδράμει τους απόμαχους ηθοποιούς της Ελλάδας και τους πολιτικούς κρατούμενους της Τουρκίας.

Στις 9 μμ θα δώσει συναυλία η Μαρία Φαραντούρη με τους Berliner Instrumentalisten από τη Γερμανία και την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Jocelyn Smith.

Πριν τη συναυλία, στις 6 μμ, η θεατρική ομάδα της Κοινωνικής Επανένταξης του «18 Ανω» θα παρουσιάσει το αντιπολεμικό έργο του Ιρβιν Σόου «Θάψτε τους Νεκρούς». Τα έσοδα αυτής της βραδιάς θα δοθούν στο Σωματείο Συνταξιούχων Ηθοποιών και στην Επιτροπή Αλληλεγγύηςστους πολιτικούς κρατούμενους της Τουρκίας.

  • Συναυλία, επίσης στο «Παλλάς», με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου και τη στήριξη του Ανοιχτού Προγράμματος για Χρήστες Ουσιών «Διάβαση», διοργανώνει ο Σύλλογος Οικογένειας του Προγράμματος.

Στη συναυλία, που θα γίνει τη Δευτέρα 2 Απρίλη 2001 και ώρα 8.30 μ.μ., συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Παντελής Θαλασσινός, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Λένα Αλκαίου, Κώστας Θωμαΐδης, Μιλτιάδης Πασχαλίδης, Θεοδοσία Στίγκα και Νότης Μαυρουδής.

Πριν τη συναυλία θα προβληθεί δεκάλεπτη ταινία μικρού μήκους, στην οποία θα παρουσιάζεται το έργο που επιτελεί η «Διάβαση» στα δέκα χρόνια λειτουργίας της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ