Πέμπτη 5 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ιδιοκτησιακά παιχνίδια

Τα ιδιοκτησιακά παιχνίδια στην... πλάτη της ΑΕΚ συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και η φιλολογία για το πρόσωπο του αγοραστή ή συνεταίρου στο μάνατζμεντ κορυφώνεται με μοναδικό οδηγό φυσικά τα συμφέροντα των ιδιοκτητών. Αυτό που διαφοροποιήθηκε είναι η τακτική των διοικούντων. Αποφάσισαν ξαφνικά, για ίδιους λόγους, να δώσουν μερική ενημέρωση και χτες το υλοποίησαν. Ετσι, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Νίκος Στράτος, αναπάντεχα «έκλεψε» την παράσταση μετά τη συνέντευξη του Σαβέφσκι, επιβεβαιώνοντας τα περισσότερα απ' όσα κατά καιρούς διαψεύδονταν.

Ο παλαιότατος παράγοντας, αφού έπλεξε το εγκώμιο των εργοδοτών του, προσπάθησε να «χρυσώσει το χάπι», υποστηρίζοντας ότι «δε βγάλαμε την ΑΕΚ στο σφυρί. Απλά, επειδή η "Νέτμεντ" έχει καταλάβει ότι αυτό το μοντέλο πολυεθνικής, που διοικείται από στελέχη, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό στην Ελλάδα, κάνουν επαφές με ενδιαφερομένους, οι οποίοι πηγαίνουν μόνοι τους στη "Νέτμεντ"». Παραδέχτηκε πως μέχρι τώρα «ναυάγησαν» επαφές με 5 υποψηφίους, μεταξύ των οποίων και ο Δ. Μελισσανίδης, και πρόσθεσε: «Υπάρχει αυτή τη στιγμή ένας Ελληνας επιχειρηματίας ο οποίος συζητά μόνο για το μάνατζμεντ της εταιρίας και όχι για το 51% των μετοχών. Μάλλον όλα θα λυθούν μέχρι το Πάσχα. Οι πιθανότητες να καταλήξει σε συμφωνία είναι μοιρασμένες». Οσο για το θέμα Μπάγεβιτς, το «καμιά επαφή» έγινε «διερευνητική επαφή» μετά την απόλυση Τουμπάκοβιτς. Παραμένει, πάντως, προς το παρόν, η άρνηση περισσοτέρων συναντήσεων και συμφωνίας.

Οσον αφορά τον Τόνι Σαβέβσκι διέψευσε ύπαρξη «μαύρης λίστας» ποδοσφαιριστών, ότι είχε συμφωνήσει ν' αναλάβει πριν απολυθεί ο Παθιακάκης και κάλεσε τους φιλάθλους, όπως πράττει και με τους παίκτες, «να 'ναι ενωμένοι». Ακόμα επισήμανε: «Είχα πει ότι θέλω να αλλάξω κάποια πράγματα. Πιστεύω ότι μέσα σε αυτά είναι και η νοοτροπία, των παικτών, του κόσμου, όλων. Ως παίκτης ακολουθούσα το δρόμο που εγώ θεωρούσα σωστό. Και ως προπονητής, τον ίδιο δρόμο ακολουθώ. Το αποτέλεσμα δεν έρχεται σε μια μέρα. Σε ένα-δύο ματς δε βλέπεις αποτελέσματα. Οταν υπάρχει διάρκεια, μπορείς να πεις ότι κάτι έχει αλλάξει».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ