Παρασκευή 19 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
Σήμερα διαδηλώνουν στην Αθήνα από όλη την Ελλάδα

Συγκέντρωση στις 11.30 π.μ., και πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου

Σήμερα στο κέντρο της Αθήνας συναντιούνται οι συνταξιούχοι από όλη την Ελλάδα και οι συνάδελφοί τους στην Αττική, προκειμένου να διαδηλώσουν και να απαιτήσουν την αποκατάσταση των κύριων και επικουρικών τους συντάξεων, των δώρων και των επιδομάτων. Καμία περικοπή στα φάρμακα και τις δαπάνες. Δημόσια Υγεία. Κατάργηση των χαρατσιών και της φοροληστείας, όλων των αντεργατικών αντιασφαλιστικών νόμων και μνημονίων. Το «ραντεβού» των συνταξιούχων είναι στις 11.30 π.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι προσυγκεντρώσεις

Οι προσυγκεντρώσεις για το σημερινό πανελλαδικό συλλαλητήριο των συνταξιούχων έχουν οριστεί στις 11 π. μ. στα παρακάτω σημεία:

Ομόνοια: Τα πούλμαν από την επαρχία (Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Καβάλα, Κατερίνη, Εδεσσα, Νάουσα, Βέροια, Λάρισα, Βόλος, Τρίκαλα, Λαμία, Χαλκίδα, Θήβα, Αμφισσα, Γιάννενα, Αγρίνιο, Πρέβεζα, Αρτα, Πελοπόννησος, νησιά).

Πλατεία Εθνικής Αντίστασης: Οι συνταξιούχοι από ΔΕΚΟ, ΔΕΗ, Πειραιά, Νίκαια, Ελευσίνα, Δημόσιο, Ασπρόπυργο, Μέγαρα, Επισιτισμό, Ν. Πέραμο, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ.

Σύνταγμα: Οι συνταξιούχοι από Γλυφάδα, Καλλιθέα, Υμηττό, Βύρωνα, Καισαριανή, Ζωγράφου, Αγ. Δημήτριο.

Κάνιγγος: Οι συνταξιούχοι από Αγ. Παρασκευή, Αθήνα, Αιγάλεω, Α. Λιόσια, Ιλιον, Λαύριο, Λούτσα, Σαλαμίνα, Μαρούσι, Μενίδι, Ν. Ιωνία, Περιστέρι, Ν. Φιλαδέλφεια, Χαλάνδρι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ