Σάββατο 27 Απρίλη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΗ ΜΑΝΩΛΑΔΑ
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις

Τη δολοφονική επίθεση σε βάρος των μεταναστών εργατών γης στη Μανωλάδα, καταδικάζει με ανακοίνωσή του το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας.

Μεταξύ άλλων τονίζει: «Επειδή για τον κάθε εκμεταλλευτή, θεός είναι το κέρδος. Επειδή είναι αδίστακτοι και γιατί οι μετανάστες εργάτες αποτελούν κομμάτι της εργατικής τάξης της χώρας μας, το πιο εκμεταλλευόμενο. Η δουλειά για ένα κομμάτι ψωμί με μαύρη ανασφάλιστη εργασία δεν αφορά πλέον μόνο τους μετανάστες αλλά γενικεύεται.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να καταδικάσουν την εγκληματική δράση των μεγαλοτσιφλικάδων της Μανωλάδας. Να δυναμώσει η αλληλεγγύη από τα σωματεία και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις. Να πυκνώσουν οι αγώνες και η αφοβία μπροστά στην εργοδοτική - εγκληματική αυθαιρεσία. Κανένας μόνος του!

Αν δε σηκώσουμε κεφάλι δε θα αργήσει να έρθει και η σειρά όλων όσων δίνουν ανοχή στην εργοδοτική τρομοκρατία και στο ρατσισμό».

Την εγκληματική δράση των μεγαλοτσιφλικάδων της Μανωλάδας κατήγγειλε η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης - Πιερίας - Χαλκιδικής που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ