Σάββατο 27 Απρίλη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΩΘΗΣΗ»
Καλεί σε απλήρωτη δουλειά για «φιλανθρωπικό» σκοπό

Να δουλέψουν απλήρωτοι, σήμερα Σάββατο, στα πλαίσια του «εθελοντισμού» και της «φιλανθρωπίας», καλεί τους εργαζομένους της η εργοδοσία της τηλεφωνικής εταιρείας «Ωθηση». Το γεγονός καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής Ν. Αττικής και καλεί τους εργαζόμενους να μην πέσουν στην παγίδα της εργοδοσίας που δήλωσε ότι τα κέρδη από την παραγωγή θα πάνε ...για φιλανθρωπικό σκοπό.

Χαρακτηριστικά σημειώνει το ΣΕΤΗΠ «αλήθεια ας μας πει η εργοδοσία τι αλληλεγγύη δείχνει όταν: Προσλαμβάνει και απολύει με τη σέσουλα; Με ποιον τρόπο ακριβώς στέκεται αλληλέγγυα σε τόσους συναδέλφους μας που πετάχτηκαν στο δρόμο από τη μια μέρα στην άλλη. Οταν ο μισθός που παίρνουμε δεν φτάνει για να καλύψουμε ούτε τα βασικά; Οταν ούτως ή άλλως όλα αυτά τα Σάββατα που μας λεν να πάμε για εργασία είναι έτσι κι αλλιώς απλήρωτα;».

Υπογραμμίζει ότι «ένα πράγμα πρέπει να μας γίνει ξεκάθαρο! Τα κέρδη τους, τα παράγουμε εμείς. Αυτό που μας καλούν να κάνουμε είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η δικιά μας δουλειά σημαίνει ζεστό χρήμα στην τσέπη τους! Είναι υποκρισία όλοι αυτοί που μας αδειάζουν καθημερινά την τσέπη, που μας καλούν να πληρώσουμε το μάρμαρο της κρίσης, να έρχονται να μας πετάνε ένα ψίχουλο της πίτας που τους φτιάξαμε στο όνομα της δήθεν φιλανθρωπίας!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ