Πέμπτη 9 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φορείς του κινήματος τιμούν την 9η Μάη
  • Εκδήλωση για τη μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, σήμερα Πέμπτη, στις 8.30 μ.μ, στην αίθουσα συνελεύσεων του ΕΚ.
  • Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων, με αφορμή την 9η του Μάη, διοργανώνει εκδήλωση με αφηγηματικό δρώμενο και μουσική, βασισμένη στην παρουσίαση του βιβλίου της Δήμητρας Πέτρουλα με τίτλο «Πού ναι η Μάνα σoυ μωρή;». Η εκδήλωση θα γίνει σήμερα Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου (Βασ. Τσιτσάνη 28 - είσοδος ελεύθερη).
  • Με αφορμή τα 68 χρόνια από τη λήξη του Β' Παγκόσμιου Πολέμου, το παράρτημα Ιλίου - Πετρούπολης - Αγίων Αναργύρων - Καματερού του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, διοργανώνει, την Παρασκευή 10 Μάη και ώρα 7.30 μ.μ., εκδήλωση για την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών, στην αίθουσα του παραρτήματος (Μενελάου 33 και Χρυσηίδος). Θα προβληθεί ντοκιμαντέρ, με θέμα «Η Νίκη του Στάλινγκραντ» και θα ακολουθήσει συζήτηση για τη σημασία της Αντιφασιστικής Νίκης σήμερα.
  • Το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Ρεθύμνου διοργανώνει εκδήλωση το Σάββατο 11 Μάη στις 10 π.μ., στο μνημείο των πεσόντων στη Σοχώρα (έναντι του γηπέδου) προς τιμήν των πεσόντων στον Αντιφασιστικό Αγώνα των Λαών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ