Τρίτη 21 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΔΙΕΘΝΗ
Εκπρόσωποι του Κουβανικού Ινστιτούτου Φιλίας στην Ελλάδα

Επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιούν από χτες και μέχρι τις 26 Μάη οι εκπρόσωποι του Κουβανικού Ινστιτούτου Φιλίας των Λαών (ICAP) από τη Διεύθυνση του Τμήματος για την Ευρώπη, Πέδρο Ολμέδο Πέρες Ρούβιο και Μαρία Αλέιδα ντε Ριέγο. Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους θα συναντήσουν και συζητήσουν για την αλληλεγγύη των δύο λαών με τον Ελληνοκουβανικό Σύνδεσμο Φιλίας και Αλληλεγγύης, καθώς και εκπροσώπους του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, της Ελληνικής Επιτροπής Διεθνούς Υφεσης και Ειρήνης, της Ελληνικής Επιτροπής Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης, της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας. Η αντιπροσωπεία του ICAP θα συναντηθεί επίσης με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 23 Μάη οι Κουβανοί αγωνιστές θα παραβρεθούν στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ για την υπεράσπιση των συλλογικών συμβάσεων.

Την Παρασκευή 24 Μάη θα βρεθούν στη Λάρισα και θα μιλήσουν σε εκδήλωση για τις εξελίξεις στην Κούβα που συνδιοργανώνουν ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης, η ΕΕΔΥΕ και το Εργατικό Κέντρο Λάρισας (8.30 μ.μ., στην πλατεία Λαμπρούλη, στο «Φρούριο»).

Το Σάββατο 25 Μάη θα μιλήσουν σε εκδήλωση στην Αθήνα, που διοργανώνει ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος σε συνεργασία με την ΕΕΔΥΕ και την ΕΕΔΔΑ με θέμα «Οι εξελίξεις στην Κούβα και η αλληλεγγύη του ελληνικού λαού» και θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ., στα γραφεία της Επιτροπής Ειρήνης Δάφνης, Δήλου 2 και Αγίας Βαρβάρας, Πλατεία Δημαρχείου (250 μ. από το σταθμό του μετρό).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ