Πέμπτη 12 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΣΒΟΣ
Ταξικός ο γιορτασμός της Πρωτομαγιάς

Ταξικά και αγωνιστικά θα γιορτάσουν την Εργατική Πρωτομαγιά οι εργαζόμενοι και τ' άλλα λαϊκά στρώματα της Λάρισας, ενώ το κεντρικό πρωτομαγιάτικο μήνυμα των εργαζομένων της Λέσβου θα είναι: «Με αγώνες έχει γίνει η ασφάλιση, δεν είναι για παζάρια και για διάλυση. Μπορούμε να τους φρενάρουμε».

Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας αποφάσισε για το επόμενο διάστημα μια σειρά εκδηλώσεων, που θα κορυφωθούν την Τρίτη 1η Μάη με 24ωρη απεργία και συγκέντρωση, στις 9.30 το πρωί στην κεντρική πλατεία της πόλης. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει ακόμη: Σύσκεψη σωματείων την Πέμπτη 19 Απρίλη. Περιοδείες, επισκέψεις, ομιλίες, συνελεύσεις, συσκέψεις στους χώρους εργασίας και στις συνοικίες. Στάσεις εργασίας μιας ώρας στις 26, 27 και 30 Απρίλη. Εκδήλωση τιμής στον Γιάννη Τσολάκη. Συμμετοχή στην Πορεία Ειρήνης. Συναυλία τη Δευτέρα το βράδυ, παραμονή της Πρωτομαγιάς.

Στην προχτεσινή της συνεδρίαση η διοίκηση του ΕΚ Μυτιλήνης αποφάσισε και μια σειρά από πρακτικά μέτρα για την καλύτερη οργάνωση του γιορτασμού και το συντονισμό της δράσης, τα οποία είναι: Σύσκεψη όλων των σωματείων της δύναμης του ΕΚ την Δευτέρα 23 Απρίλη στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του ΕΚ. Εκδοση ανακοίνωσης - κάλεσμα για την Πρωτομαγιά και περιοδείες σε εργασιακούς χώρους και στα χωριά από 23 μέχρι 30 Απρίλη. Επίσης, τα σωματεία να προχωρήσουν και σε δικά τους καλέσματα στους εργαζόμενους και να πραγματοποιήσουν συνελεύσεις στους χώρους δουλιάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ