Τετάρτη 19 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΕΣΥΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Πλούσια δράση ενάντια στα ναρκωτικά
  • Εναρξη λειτουργίας του Συμβουλευτικού Σταθμού του ΚΕΘΕΑ στη Βοιωτία, μετά από αγώνες χρόνων
  • 10ήμερο αντιναρκωτικό φεστιβάλ για 8η χρονιά στην Κέρκυρα, με τη συμμετοχή και στήριξη πολιτιστικών, αθλητικών, υγειονομικών φορέων και σωματείων του ΠΑΜΕ

Το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) στην Κέρκυρα, για 8η συνεχή χρονιά οργανώνει 10ήμερο αντιναρκωτικό φεστιβάλ με εκδηλώσεις αθλητικού και πολιτιστικού περιεχομένου για την Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών (26/6). Εκδηλώσεις που στηρίζονται από το Δήμο, την Περιφέρεια και από πολλούς φορείς και σωματεία, ενώ συνδιοργανωτής είναι ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και υποστηρικτής ο Πανελλήνιος Σύλλογος Νοσοκομειακών Ψυχολόγων. Οι εκδηλώσεις και οι δράσεις φέτος είναι αφιερωμένες στο φυσικό περιβάλλον της Κέρκυρας και ειδικότερα στην «Προστασία του Ισσου» που έχει γίνει «στόχος» από μεγάλα οικονομικά συμφέροντα λόγω της ασύγκριτης φυσικής του ομορφιάς.

Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει:

Φεστιβάλ μαθητικού θεάτρου, από αύριο Πέμπτη έως και τη Δευτέρα 24 Ιούνη στο θέατρο «Ρένα Βλαχοπούλου» στο Μον Ρεπό (ώρα έναρξης 21.00). Θα παιχτούν τα έργα: «Το μεγάλο μας Τσίρκο», «Το σπίτι της Μπερνάρντα Αλμπα», «Ο τελευταίος Ασπροκόρακας», «Υπάρχει και φιλότιμο», «Αχαρνής».

Επίσης, την Πέμπτη 26 Ιούνη, στην Πάνω πλατεία θα πραγματοποιηθεί συναυλία από μαθητικά μουσικά σχήματα με τίτλο «Τραγουδάμε για τη Ζωή», ενώ τo φεστιβάλ θα κλείσει το Σάββατο 29 Ιούνη στην Κάτω πλατεία με μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, τουρνουά κατηγορίας προτζούνιορ με τίτλο «Κόκκινη κάρτα σε όλα τα ναρκωτικά».

Στη Βοιωτία

Το παράρτημα Βοιωτίας του ΕΣΥΝ, ο Δήμος Λεβαδέων, το ΚΕΘΕΑ και το Κέντρο Πρόληψης «ΠΡΟΤΑΣΗ ΖΩΗΣ» Βοιωτίας πραγματοποιούν εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας την Παρασκευή 21 Ιούνη, στις 6 το απόγευμα, με θέμα: «Δράσεις για την αντιμετώπιση της χρήσης ναρκωτικών ουσιών στο Νομό Βοιωτίας». Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια της Παγκόσμιας Μέρας κατά των Ναρκωτικών και με αφορμή τη λειτουργία του Συμβουλευτικού Σταθμού στη Λιβαδειά.

Θα παρευρεθεί ο διευθυντής του ΚΕΘΕΑ Χ. Πουλόπουλος και θα υπογραφεί η σύμβαση παραχώρησης προς χρήση του κτιρίου στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής από τον δήμαρχο Λεβαδέων Ν. Παπαγγελή προς το ΚΕΘΕΑ για να ξεκινήσει η λειτουργία του Συμβουλευτικού Σταθμού.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα φιλοξενηθεί έκθεση με έργα ζωγραφικής και φωτογραφίας από το πρόγραμμα απεξάρτησης «Εν δράσει» του ΚΕΘΕΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ