Τετάρτη 19 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Από σήμερα το Φεστιβάλ φοιτητών και σπουδαστών στη Θεσσαλονίκη

Από σήμερα Τετάρτη, ξεκινάει το διήμερο Φεστιβάλ που διοργανώνει η Νομαρχιακή Οργάνωση ΑΕΙ-ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ που θα γίνει στα γρασίδια της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το σημερινό πρόγραμμα από τις 6.30 μ.μ., περιλαμβάνει: Συζήτηση με θέμα «Από τους πολέμους των εκμεταλλευτών στην κατάργηση της εκμετάλλευσης». Μουσικό αφιέρωμα με θέμα «Ο Μπρεχτ για τον πόλεμο». Συναυλία με τον Λάκη Παπαδόπουλο. Λαϊκό γλέντι. Εργαστήριο photoshop με θέμα «Ο πόλεμός τους σκοτώνει ό,τι άφησε όρθιο η ειρήνη τους».

Αύριο Πέμπτη στις 9.30 μ.μ. θα μιλήσει ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του Κόμματος. Ακόμα: συναυλία με τον Δημήτρη Σταρόβα, λαϊκό γλέντι, θεατρικά δρώμενα, μουσικά συγκροτήματα, έκθεση βιβλίου, τουρνουά σκάκι, αθλητικές δραστηριότητες, χορευτικές παραστάσεις και κινηματογραφικές προβολές.

Αλλες εκδηλώσεις σήμερα Τετάρτη

-- Στο Μπραχάμι, στον Ασύρματο, προβολή της ταινίας «American history X».

-- Στον Κολωνό, αφιέρωμα στο εργατικό λαϊκό τραγούδι, στις 7 μ.μ., στην πλατεία στο Βουστάσιο.

-- Στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, μαθητική συναυλία ενάντια στο φασισμό και στο ρατσισμό, στις 7 μ.μ., στο Ρολόι.

-- Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, σύσκεψη μαθητών με θέμα «Χρυσή Αυγή, όπλο του συστήματος», στις 5 μ.μ., στα γραφεία της ΚΝΕ.

-- Στα Χανιά, μαθητικό τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στον Αγ. Ιωάννη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ