Τετάρτη 19 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΔΙΕΘΝΗ
ΟΓΕ
Μήνυμα αλληλεγγύης στις γυναίκες της Τουρκίας

Την αλληλεγγύη της εκφράζει η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας στις γυναίκες της Τουρκίας και στις αγωνίστριες της «Ενωσης Γυναικών Τουρκίας για την Ισότητα και την Ελευθερία». Σε μήνυμά της η ΟΓΕ αναφέρει:

«Αγαπητές συναγωνίστριες,

Σας εκφράζουμε άλλη μια φορά την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στο δίκαιο αγώνα σας και καταδικάζουμε τον εντεινόμενο αυταρχισμό και τη βάρβαρη καταστολή που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση Ερντογάν ενάντια στον τουρκικό λαό, τους άντρες και τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου που αντιστέκονται.

Είμαστε περήφανες για την ανυποχώρητη αγωνιστική σας στάση και καλούμε όλες τις οργανώσεις της Παγκόσμιας Δημοκρατικής Ομοσπονδίας Γυναικών (ΠΔΟΓ) να εκφράσουν με κάθε τρόπο τη συμπαράστασή τους και να καταδικάσουν τον αυταρχισμό της τουρκικής κυβέρνησης που πάει χέρι χέρι με την αντεργατική, αντιλαϊκή της πολιτική. Ο κοινός μας αγώνας ενάντια στα μονοπώλια και τις κυβερνήσεις που τα υπηρετούν θα φέρει και "τις καλύτερες μέρες μας που δεν έχουμε ζήσει ακόμα", όπως λέει και ο μεγάλος Τούρκος ποιητής Ναζίμ Χικμέτ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ