Τετάρτη 18 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ
Αρχίζει ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ για την Κοινωνική Ασφάλιση

Μπροστά στην κινητοποίηση της κυβέρνησης για την τελική έφοδο στην Κοινωνική Ασφάλιση, η οποία εντείνεται αυτές τις μέρες με αλλεπάλληλες συναντήσεις και συνεδριάσεις κυβερνητικών και κομματικών οργάνων, η εργατική τάξη, η αγροτιά, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, η νεολαία, οι συνταξιούχοι, οι γυναίκες, καλούνται να προχωρήσουν στη δική τους προετοιμασία, ώστε να εμποδίσουν την εφαρμογή της αντιασφαλιστικής πολιτικής.

Χτες συναντήθηκαν οι υπουργοί Εργασίας και Εθνικής Οικονομίας για να προετοιμάσουν, με βάση τη μελέτη του βρετανικού οίκου, τη σημερινή σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κ. Σημίτη. Καθοριστική, για τον τρόπο που θα παρουσιαστούν τα κυβερνητικά σχέδια έτσι που να προκαλέσουν τις λιγότερες αντιδράσεις, αναμένεται να είναι η κοινή συνεδρίαση της Πέμπτης, μεταξύ της κυβερνητικής Επιτροπής και του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ.

Σε «αγωνιστική επαγρύπνηση και άμεση προετοιμασία για την όξυνση της σύγκρουσης», έχει καλέσει ήδη το ΠΑΜΕ, ενώ στο στόχαστρο της κυβέρνησης βρίσκονται οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεις, τα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, συνολικά ο δημόσιος και κοινωνικός χαρακτήρας της Ασφάλισης.


ΣΕΛ.  9

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ