Τετάρτη 17 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στον αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής

Από την πορεία στη Θεσσαλονίκη
Από την πορεία στη Θεσσαλονίκη
Με τη μαζική συμμετοχή εργαζομένων από κάθε κλάδο, αυτοαπασχολουμένων, ανέργων, συνταξιούχων, γυναικών και νεολαίων, πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Αγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

Τη συγκέντρωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο Γιώργος Ευθυμιάδης, γενικός γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων στην «Coca - Cola 3E» και μέλος της διοίκησης της ΠΟΕEΠ. Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Ευρυδίκη Βαφειάδου, απολυμένη σχολική φύλακας. Χαιρετισμό στη συγκέντρωση απηύθυνε ο Φάνης Καρκατζούνης, μέλος του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών. Σε διαρκή γενικό ξεσηκωμό κάλεσε από το βήμα της συγκέντρωσης η Σοφία Καλαντίδου, πρόεδρος της Ενωσης Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης και κεντρική ομιλήτρια στη συγκέντρωση.

Μετά το τέλος της συγκέντρωσης ακολούθησε μαζική και μαχητική πορεία του ΠΑΜΕ στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, η οποία κατέληξε στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης. Οταν η συγκέντρωση πέρασε μπροστά από το πολυκατάστημα «FOKAS», οι υπάλληλοι του πολυκαταστήματος, που συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας διεκδικώντας δουλευμένα και περιφρουρούν μαζικά και αποφασιστικά σήμερα την απεργία, καταχειροκροτήθηκαν από το πλήθος.

Από το πρωί η μάχη της περιφρούρησης της απεργίας δόθηκε στους χώρους δουλειάς, στα μεγάλα καταστήματα και τα εμπορικά κέντρα, όπου μέλη των ταξικών δυνάμεων περιφρουρούσαν την απεργία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ