Παρασκευή 26 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αιχμή του δόρατος του κεφαλαίου η Χρυσή Αυγή

Απάντηση απ' τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ Θ. Παφίλη στις χυδαιότητες των χρυσαυγιτών

Συνεχίστηκαν και χτες στη Βουλή οι προκλήσεις των χρυσαυγιτών βουλευτών. Μετά την προχτεσινή χυδαία προσωπική επίθεση κατά του αντιπροέδρου της Βουλής Γ. Δραγασάκη και της οικογένειάς του, ο βουλευτής του ναζιστικού μορφώματος Η. Κασσιδιάρης, κατηγόρησε τον πρόεδρο της Βουλής, Ε. Μεϊμαράκη ότι εμπλέκεται σε υποθέσεις που έχουν πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης αλλά έχουν παραγραφεί. Επίσης, αναφέρθηκε ονομαστικά σε επιχειρηματίες που διώκονται από τη Δικαιοσύνη σε μια προσπάθεια να φιλοτεχνήσει για το μόρφωμά τους προφίλ τάχα αντισυστημικό.

Ο Ε. Μεϊμαράκης, απάντησε ότι προσωπικά δε δέχεται παραγραφές σε υποθέσεις που τον αφορούν, καταδίκασε το προχτεσινό υβρεολόγιο σε βάρος του Γ. Δραγασάκη και δήλωσε πως έχει κινητοποιηθεί η επιτροπή δεοντολογίας. Σε μια συμβολική, όπως τη χαρακτήρισε, κίνηση συμπαράστασης ο Ε. Μεϊμαράκης την ώρα που μιλούσε χρυσαυγίτης βουλευτής, ανέβηκε στην έδρα και κάθισε δίπλα στον Γ. Δραγασάκη.

Οποιος δεν έχει πολιτικά επιχειρήματα ή θέλει να κρύψει αυτό που είναι στην πραγματικότητα, καταφεύγει σε τέτοιες μεθόδους, προσωπικών, απαράδεκτων επιθέσεων και υποτιθέμενων αποκαλύψεων, σχολίασε σε παρέμβασή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θ. Παφίλης, προσθέτοντας με νόημα: «Αν αποφασίσουν να κάνουν και κάποιοι άλλοι το ίδιο, τότε θα δούμε πολλά πράγματα». Σημείωσε ακόμα ότι η κατ' επιλογή ονομασία επιχειρηματιών, επιδιώκει να κρύψει ότι το συγκεκριμένο κόμμα, η Χρυσή Αυγή, είναι γέννημα του ίδιου του συστήματος και πολλές φορές, είναι η αιχμή του δόρατος του πιο σκληρού τμήματος του κεφαλαίου. Τόνισε δε ότι η Χρυσή Αυγή, είναι βαθιά συστημική και θύμισε ότι για να ανέλθει στην εξουσία ο Χίτλερ, έγινε πρώτα σύσκεψη βιομηχάνων και τραπεζιτών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ