Πέμπτη 10 Οχτώβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αντιφασιστική συναυλία της ΚΝΕ στο ΤΕΙ Πειραιά

Στιγμιότυπο από τη συναυλία
Στιγμιότυπο από τη συναυλία
«Λαός που δεν γνωρίζει την ιστορία του, είναι αναγκασμένος να την ξαναζήσει. Μόνο που εμείς γνωρίζουμε καλά ιστορία και θυμόμαστε και ποιος κέρδισε τους φασίστες και ποιος θα τους ξανακερδίσει»...

Στην αυτοσχέδια σκηνή που στήθηκε χτες στο ΤΕΙ Πειραιά για την αντιφασιστική συναυλία, που έγινε με πρωτοβουλία των Οργανώσεων ΤΕΙ της ΚΝΕ, ανέβηκαν οι AFAZA, DASON και οι HOOD STREET. Οι AFAZA και DASON ευχαρίστησαν την ΚΝΕ και σημείωσαν ότι συνεχίζουν τον ενεργό αγώνα «όχι μέσα από ανακοινώσεις αλλά όπως ξέρει η συγκεκριμένη Οργάνωση να αγωνίζεται, στους δρόμους».

Ο Θοδωρής Χερούλης, εκ μέρους του Νομαρχιακού Συμβουλίου ΤΕΙ της ΚΝΕ στο χαιρετισμό του επισήμανε ότι «αφού τα έβαλαν με το λαό και τη νεολαία, από το λαό και τη νεολαία θα πάρουν απάντηση. Να μην τολμήσουν να πατήσουν το πόδι τους στη σχολή μας. Δεν θα επιτρέψουμε στους φασίστες της Χρυσής Αυγής να δηλητηριάσουν τα μυαλά της νεολαίας με τη σαπίλα και τη βρώμα τους. Δε θα ανεχτούμε στους συλλόγους μας να υπάρξει φασιστική - ναζιστική δράση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ