Παρασκευή 8 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΣΤΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνεχίζονται οι έρευνες και τα σενάρια

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες του δολοφονικού χτυπήματος στο Ν. Ηράκλειο. Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής εξακολουθούν να εξετάζουν τα βίντεο που έχουν συλλέξει τόσο από το σημείο της επίθεσης όσο και από τις κάμερες που υπάρχουν στη γύρω περιοχή, προκειμένου να συλλεγούν περισσότερα στοιχεία για τα γεγονότα πριν και μετά τη διπλή δολοφονία.

Παράλληλα, τα σενάρια σε ενημερωτικές ιστοσελίδες, εξακολουθούν να δίνουν και να παίρνουν σε ό,τι αφορά την εκπαίδευση ή μη του δράστη, το όπλο που χρησιμοποιήθηκε και αν ανήκει σε διάφορες αυτοαποκαλούμενες οργανώσεις. Με τις διάφορες διαρροές από την Αστυνομία συντηρείται το κλίμα της τρομολαγνείας που κορυφώνεται με τη μη ύπαρξη -ακόμα- κειμένου ανάληψης ευθύνης. Αργά προχτές το βράδυ, το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση όπου τονίζει πως «η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία διενεργεί τις σχετικές έρευνες υπό πλήρη μυστικότητα και δεν έχει διοχετεύσει άμεσα ή έμμεσα κανένα στοιχείο στη δημοσιότητα, πέραν των επίσημων ανακοινώσεων».

Καλούνται σε απολογία τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Στάθης Μπούκουρας, καλούνται σε απολογία για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση. Οι κατηγορούμενοι κλήθηκαν να απολογηθούν στις 25 Νοέμβρη μετά από απόφαση των δύο εφετών που μελέτησαν τις δικογραφίες και τις καταθέσεις μαρτύρων. Επίσης, σημειώνεται πως οι εφέτες ζήτησαν να ενωθούν οι τρεις δικογραφίες (δολοφονία Π. Φύσσα, επίθεση στα μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα και επίθεση σε Αιγύπτιους ψαράδες στο Κερατσίνι) για να ολοκληρωθεί πιο σύντομα η ανακριτική διαδικασία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ