Πέμπτη 14 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

-- Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκε η εκταμίευση του ποσού των 711.750 ευρώ για τις περίπου χίλιες υποτροφίες σπουδαστών που φοίτησαν σε Δημόσια ΙΕΚ το 2011 καθώς και για κάποιες που εκκρεμούσαν από το 2010.

-- Σύσκεψη για τους ελαστικά απασχολούμενους εκπαιδευτικούς διοργανώνει σήμερα, Πέμπτη, η Επιτροπή του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Περιστερίου, στις 6 μ.μ., στα γραφεία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ελλη Αλεξίου» (Συγκρότημα 15ου και 29ου Δημοτικών Σχολείων, Ακαρνανίας 65, σταθμός Μετρό Ανθούπολης).

-- Τρίωρη στάση εργασίας από τις 8 έως τις 11 το πρωί και συγκέντρωση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, πραγματοποίησαν χτες εκπαιδευτικοί της Θεσσαλονίκης απαιτώντας κατάργηση όλων των νόμων για την αξιολόγηση. Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε την ώρα που ήταν προγραμματισμένο σεμινάριο των σχολικών συμβούλων και των διευθυντών εκπαίδευσης, για την αξιολόγηση, το οποίο αναβλήθηκε.

-- Σε κινητοποίηση για την Παιδεία αύριο, Παρασκευή, στις 6 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο Κρήτης, καλούν σωματεία εργαζομένων και γονείς. Στην κινητοποίηση καλούν η Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων, το Συνδικάτο Οικοδόμων, το Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών «Γαλάτεια Καζαντζάκη», η Ενωση Συνταξιούχων ΙΚΑ και η Ενωση Γονέων. Με αιτήματα να μην εφαρμοστούν οι αναδιαρθρώσεις στο Λύκειο και την τεχνικοεπαγγελματική εκπαίδευση, να καλυφθούν οι ανάγκες των σχολείων σε προσωπικό και υποδομές και των μαθητών με σίτιση και δωρεάν μεταφορά τους, για πλήρη σταθερή δουλειά, ΣΣΕ, ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ