Σάββατο 11 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνεχίζουν αγωνιστικά οι καθαρίστριες στο Πέραμα

Την καταβολή του ενός εκ των οφειλόμενων μισθών στις 18/1 και αποπληρωμή του δεύτερου και αυτού που ήδη τρέχει (Γενάρης) μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, απέσπασαν ως δέσμευση από το Δήμαρχο Περάματος οι καθαρίστριες των σχολείων του Δήμου Περάματος, στη συνάντηση που είχαν χτες, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας τους.

Την κινητοποίησή τους στήριξαν σωματεία, ενώσεις και φορείς της περιοχής. Οι καθαρίστριες έκαναν συγκέντρωση στο Δημαρχείο Περάματος, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα, στις 10 π.μ., προγραμματίζουν κινητοποίηση στο υπουργείο Οικονομικών. Διεκδικούν συγκεκριμένες απαντήσεις και για το καθεστώς των συμβάσεών τους, το εργασιακό τους μέλλον, αλλά και την άμεση ένταξη των χρημάτων για τη μισθοδοσία τους στους προβλεπόμενους κωδικούς για την απρόσκοπτη καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Για όλα αυτά τα ζητήματα, το κλαδικό Συνδικάτο Καθαριστριών σχολείων του Πειραιά και το Σωματείο καθαριστριών στα σχολεία του Περάματος, διοργανώνουν αύριο Κυριακή, στις 6 μ.μ., σύσκεψη στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ικαριωτών στο Πέραμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ