Σάββατο 11 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Εκδηλώσεις σωματείων για παιδιά
  • Διαδραστική παιδική παράσταση, στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποιούν η Ενωση Λογιστών Αθήνας και το παράρτημα του Πειραιά, σήμερα Σάββατο, στις 11 π.μ. στα γραφεία της (Κάνιγγος 27). Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα συγκεντρώνονται παιχνίδια, παιδικά ρούχα και παπούτσια, τα οποία θα δοθούν στο ΠΑΜΕ για να διατεθούν σε οικογένειες ανέργων.
  • Εκδήλωση για τα παιδιά των εργαζομένων και των ανέργων του κλάδου οργανώνει την Κυριακή 12 Γενάρη, στις 5 μ.μ. το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής, στα γραφεία του (Γλάδστωνος 3, Στοά Φέξη, Ομόνοια). Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά από 5 έως 12 ετών και το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει θεατρικό παιχνίδι.
  • Την παιδική θεατρική παράσταση «Το δέντρο της γης και οι καλικάντζαροι» θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ στην εκδήλωση που διοργανώνει η Ενωση Ηλεκτροτεχνιτών Αττικής, την Κυριακή 12 Γενάρη, στις 11.30 π.μ., στο πολιτιστικό κέντρο εργαζομένων ΟΤΕ (Γ' Σεπτεμβρίου 110).
  • Γιορτή για τα παιδιά πραγματοποιεί η ΠΕΜΕΝ το Σάββατο 18 Γενάρη στις 11 π.μ., στα γραφεία της (Μπουμπουλίνας 21).
  • Το Συνδικάτο Εργαζομένων στο Φάρμακο Ν. Αττικής διοργανώνει εκδήλωση - θεατρική παράσταση για «μικρά και μεγάλα παιδιά», με τη θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ και το έργο «Το κέντρο της γης και οι καλικάντζαροι», το Σάββατο 18 Γενάρη, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων (Αγίας Φιλοθέης 5 β, Μητρόπολη).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ