Πέμπτη 6 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββας Κυριακίδης

Πρόεδρος Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υποδηματοποιών

Προέρχομαι από ένα χώρο που έχει ζήσει την κρίση από το 1990 και δώθε. Ενας κλάδος που αριθμούσε μόνο στο Λεκανοπέδιο Αττικής 2.800 επιχειρήσεις και αυτήν τη στιγμή με το ζόρι αριθμούμε 300 - 350.

Αυτήν τη στιγμή, πέραν από το ότι είμαι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας που δραστηριοποιούμαστε και στην ΠΑΣΕΒΕ, μιλάω εκ μέρους 400.000 συναδέλφων που δεν έχουν ούτε καν γιατρούς γιατί χρωστούν στο ΤΕΒΕ. Μιλάω για τους ανθρώπους εκείνους που δεν μπορούν να έχουν το γιατρό τους. Μιλάω για το μέλλον που είναι ακόμα πιο δυσοίωνο και ήδη έχουν φτάσει στο σκληρό πυρήνα και δυστυχώς από 'δώ και πέρα θα είναι πολύ πιο ραγδαίες οι εξελίξεις στον κλάδο των μικρομεσαίων.

Το θέμα είναι να δούμε αυτό το κανάλι προς τις εκλογές σαν το εργαλείο εκείνο που θα βοηθήσει στη συγκέντρωση των δυνάμεων για να προχωρήσουμε από καλύτερες θέσεις από εκεί και μετά. Πιστεύω ότι το Κόμμα μας δε μετρά μόνο ψήφους, μετρά ανθρώπους που μπαίνουν καθημερινά στον αγώνα, που καθημερινά μαζικοποιούν το σωματείο τους, που καθημερινά συμμετέχουν στους αγώνες, και πείθουμε ακόμα περισσότερους ανθρώπους για να μπορέσουμε να πετύχουμε αυτήν την ανατροπή που είναι αναγκαία και απαραίτητη και ικανή συνθήκη για να μπορέσει η χώρα να προχωρήσει μπροστά.

Κλείνοντας, θέλω να πω το εξής, απευθυνόμενος στο σύντροφο το σεισμολόγο. Υπάρχει ένας σεισμός που μπορούμε εμείς να τον φέρουμε. Και αυτό έχει να κάνει με τη δική μας μαχητική παρέμβαση στις εκλογές και την παραπέρα μετά τις εκλογές, τη δυναμική παρέμβαση στο κίνημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ