Πέμπτη 6 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις και συσκέψεις ενόψει των εκλογών

Περιοδείες και συγκεντρώσεις με σύνθημα «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία», πραγματοποιούνται από τις ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα, ταυτόχρονα με τις εκδηλώσεις για την παρουσίαση των θέσεων του Κόμματος τις ευρωεκλογές και τις εκλογές για την τοπική διοίκηση και την παρουσίαση των υποψηφίων που στηρίζει. Μεταξύ αυτών και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα Πέμπτη:

-- Στις 7 π.μ. στο ΚΕΣΜ του ΟΛΠ θα μιλήσει ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 10 π.μ. στο εργοστάσιο του ΟΣΕ στον Πειραιά θα μιλήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά.

-- Στις 10:30 π.μ. στον ΟΠΕΚΕΠΕ θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. στο Δημαρχείο Περάματος θα μιλήσει στους εργαζομένους του Δήμου ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 11:30 π.μ. στο Δημαρχείο Κερατσινίου θα μιλήσει στους εργαζομένους του Δήμου ο Ηλίας Πατίδης, στέλεχος του Κόμματος.

Αύριο Παρασκευή:

-- Συγκέντρωση στις 6 μ.μ. στο Λαύριο, στην αίθουσα Μηχανουργείου, με ομιλητή τον Συρίγο Βάλσαμο, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής.

-- Συγκέντρωση στις 7 μ.μ. στους Αμπελόκηπους, στο Πνευματικό Κέντρο, με ομιλητή τον Γιώργο Πέρρο, μέλος της ΚΕ, υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

-- Συγκέντρωση στις 7 μ.μ. στον Ταύρο, στην αίθουσα 7, Επταλόφου & Πειραιώς, με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων.

Στη Θεσσαλονίκη

-- Εκδήλωση διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, σήμερα Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας Θεσσαλονίκης.

Στην Καλαμάτα

-- Εκδήλωση διοργανώνει η ΤΕ Μεσσηνίας, αύριο Παρασκευή, στο ξενοδοχείο «Φαραί Παλλάς», στην παραλία, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Στη Δυτική Μακεδονία

-- Σε εκδήλωση στην Κοζάνη, την Τετάρτη 12 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., στο Κοβεντάρειο, θα μιλήσει ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση μπροστά στις εκλογές διοργανώνει η ΚΟ Καστοριάς του ΚΚΕ, σήμερα Πέμπτη, στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς. Θα μιλήσει ο Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, Κώστας Σταμπολίδης.

-- Εκδήλωση διοργανώνει η ΚΟ Γρεβενών του ΚΚΕ, αύριο Παρασκευή, στις 7 μ.μ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών. Θα μιλήσει ο Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, Κώστας Σταμπολίδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ