Τετάρτη 26 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Να ενισχυθεί ο δημόσιος χαρακτήρας των αστικών συγκοινωνιών

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΚΚΕ με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΑΣΑ

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τους Χρήστο Κατσώτη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του ΚΚΕ, Σπύρο Χαλβατζή, βουλευτή του ΚΚΕ, και Γιάννη Κιούση, στέλεχος του Κόμματος, συναντήθηκε τη Δευτέρα στη Βουλή με τον Γρηγόρη Δημητριάδη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας (ΟΑΣΑ), ύστερα από αίτημά του.

Ο Γρ. Δημητριάδης ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ για τις πρωτοβουλίες και δραστηριότητες του ΟΑΣΑ, για τους σχεδιασμούς ανάπτυξης του συγκοινωνιακού έργου, καθώς και για τη γενικότερη πολιτική που ασκεί ο οργανισμός.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ επέμεινε στην ανάγκη ενίσχυσης του δημοσίου χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών, της ανάπτυξής τους, για κεντρικό σχεδιασμό του συγκοινωνιακού έργου και όχι μόνο, μείωση του εισιτηρίου, καθιέρωση δωρεάν εισιτηρίου στους ανέργους, δωρεάν μετακίνηση κατά το χρόνο μετάβασης και αποχώρησης των εργαζομένων από την εργασία τους.

Υπογράμμισε, επίσης, την ανάγκη για προσλήψεις προσωπικού, ώστε να καλυφτούν τα σοβαρά κενά που υπάρχουν στο προσωπικό του ΟΑΣΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ