Παρασκευή 14 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΟΙ ΕΚΛΟΓΕΙΣ - 18 ΕΤΩΝ
Λήγει σήμερα η προθεσμία εγγραφής στους καταλόγους ετεροδημοτών

Eurokinissi

Λήγει σήμερα, Παρασκευή 14 Μάρτη, η προθεσμία που έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών σε όσους νέους εκλογείς (ηλικίας 18 ετών - γεννηθέντες το 1996) επιθυμούν να ψηφίσουν στις προσεχείς ευρωεκλογές ως ετεροδημότες στον τόπο διαμονής τους. Ετσι, όσοι ενδιαφερόμενοι δεν το έπραξαν, θα πρέπει οπωσδήποτε σήμερα να σπεύσουν στο Δήμο ή στα ΚΕΠ της περιοχής που διαμένουν και να υποβάλουν αίτηση για εγγραφή στους καταλόγους των ετεροδημοτών.

Θυμίζουμε ότι η σχετική προθεσμία άρχισε να τρέχει μόλις από τις 11 Μάρτη, οπότε και το υπουργείο Εσωτερικών ανάρτησε στην ιστοσελίδα του οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης από τους ενδιαφερόμενους εκλογείς.

Να σημειωθεί ότι στην αίτηση που θα συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι θα τους ζητηθεί και ο αριθμός δημοτολογίου τους. Οσοι κάνουν αυτήν την αίτηση θα πρέπει να πάρουν ένα αντίγραφό της. Θα πρέπει επίσης να φροντίσουν να ενημερωθούν έγκαιρα για την εγγραφή τους ή μη στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ετεροδημοτών, μέσω του «Μάθε πού ψηφίζεις» στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών, περίπου στα μέσα Απρίλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ