Πέμπτη 3 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΥΓΕΙΑ
Ο

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΑΕΕ: Συνεχίζονται οι εκλογές στην Ενωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθηνών και περιχώρων. Οι αρχαιρεσίες γίνονται όλες τις μέρες της βδομάδας στα γραφεία της Ενωσης (Σωκράτους 23, 4ος όροφος), από τις 8 π.μ. έως τις 7 μ.μ. και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 7 Απρίλη. Κάλπες θα στηθούν και στα παραρτήματα σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα: Σήμερα, Πέμπτη 3/4, στην Ηλιούπολη. Αύριο, Παρασκευή 4/4, στο Αιγάλεω. Το Σάββατο 5/4 στην Καισαριανή. Τη Δευτέρα 7/4 στη Νέα Σμύρνη.

ΙΓΜΕ: Σε 24ωρη απεργία και συγκέντρωση στη 1.30 μ.μ. στο ΥΠΕΚΑ (Μεσογείων 119) προχωρούν, σήμερα, οι εργαζόμενοι στο ΙΓΜΕ. Οπως καταγγέλλει στην ανακοίνωσή του το συνδικάτο, δεν υπάρχει προϋπολογισμός για το ΙΓΜΕ για το 2014, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να είναι απλήρωτοι 3 μήνες, όσοι συνταξιοδοτήθηκαν από το 2010 μέχρι σήμερα να μην έχουν πάρει την αποζημίωσή τους, έργα να έχουν σταματήσει λόγω έλλειψης χρηματοδότησης και το Ινστιτούτο να οδηγείται σε υποβάθμιση και διάλυση.

«ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ»: Σε Γενική Συνέλευση καλεί τους εργαζόμενους στα σούπερ-μάρκετ «Μαρινόπουλος» το επιχειρησιακό σωματείο, την Κυριακή 6/4 στις 10.30 π.μ. στο ξενοδοχείο «Park» (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10). Στη συνέλευση θα συζητηθούν οι εξελίξεις σχετικά με την περικοπή των επιδομάτων και τις μειώσεις μισθών που έχει επιβάλει η εργοδοσία, οι προσπάθειες για υπογραφή επιχειρησιακής Σύμβασης Εργασίας και η απεργιακή μάχη στις 9 Απρίλη.

ΕΚ ΣΑΜΟΥ: Την Κυριακή 6 Απρίλη θα γίνει το 31ο Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Σάμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ