Πέμπτη 8 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Δραστηριότητα μελών του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 8 μ.μ. στο Ιλιον στην κεντρική πλατεία θα μιλήσουν η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, ο Μπ. Μαυροθαλασσίτης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, και η Σταυρούλα Τσίτσου, υποψήφια δήμαρχος Ιλίου.

-- Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση στην πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς, θα μιλήσουν ο Θ. Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, ο Κ. Χαλίτσιος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, και ο Γ. Φαχουρίδης, υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς.

Αύριο, Παρασκευή

-- Στην πλατεία Δαβάκη (Περιβολάκι), στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση των ΚΟ Νίκαιας - Ρέντη, θα μιλήσουν ο Κ. Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, η Βίκυ Αράπη, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Στ. Μπενετάτος, υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη.

-- Στην πλατεία Ηρώων στο Πέραμα, στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΚΟΒ Περάματος, θα μιλήσουν η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, η Αθηνά Ζύμαρη, υποψήφια δήμαρχος Περάματος, και ο Ν. Αμπατιέλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Σε συγκέντρωση στην Καλαμάτα, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ