Παρασκευή 9 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Συγκεντρώσεις ενόψει των εκλογών
Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία της Καισαριανής θα μιλήσουν η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Ηλ. Σταμέλος, υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Μοσχάτο, πλατεία Μεταμόρφωσης, θα μιλήσουν ο Κ. Ζιώγας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, η Μαιρήνη Στεφανίδη, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Π. Κυριαζίδης, υποψήφιος δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου.

-- Στις 7.30 μ.μ. στην Ελευσίνα, πλατεία Ηρώων, θα μιλήσουν ο Γ. Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Δ. Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, και ο Μ. Βαρδαβάκης, υποψήφιος δήμαρχος Ελευσίνας.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Χαλάνδρι, πλατεία Αγ. Νικολάου, θα μιλήσουν ο Μ. Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και η Λούλα Καρατζά, υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου.

-- Στις 8 μ.μ. στο Μαρούσι, στο σταθμό του ΗΣΑΠ, θα μιλήσουν ο Θ. Χιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Θ. Φωτόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου.

-- Στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Γέρακα, θα μιλήσουν ο Γ. Τασιούλας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Β. Συρίγος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, και ο Ν. Γαβράς, υποψήφιος δήμαρχος Παλλήνης.

-- Στις 8 μ.μ. στο λιμάνι της Αίγινας, παλιά προβλήτα, θα μιλήσουν ο Δ. Βιτάλης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Κ. Τζατζάνης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νήσων, και ο Γ. Κοττάκης, υποψήφιος δήμαρχος Αίγινας.

-- Στις 8 μ.μ. στην Κόρινθο, στα Περιβολάκια, θα μιλήσει ο Αλ. Αρβανιτίδης, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Στις 7 μ.μ., στην πλατεία Μενεμένης, θα μιλήσουν ο Γ. Μαργαρίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Θ. Ιγνατιάδης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, και ο Γ. Νοτάκης, υποψήφιος δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

-- Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση στη Βέροια θα μιλήσουν ο Σ. Ζαριανόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Σ. Τσίτσης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, και ο Γ. Μελιόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας.

-- Στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Κοζάνης θα μιλήσουν η υποψήφια ευρωβουλευτής Αγγέλα Χατζηδημητρίου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γ. Βήττας και η υποψήφια δήμαρχος Κοζάνης Χάρις Λαμπαδά.

-- Συγκέντρωση στο Μαυρομάτι Θεσσαλίας, στις 7.30 μ.μ. και στη Γελάνθη στις 8.30 μ.μ., με ομιλητές τους Αστ. Χαλάτση, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας, και τον Λ. Γιώτη, υποψήφιο δήμαρχο Μουζακίου Καρδίτσας.

-- Συγκέντρωση στη Ζάκυνθο, στις 8 μ.μ. με ομιλητή τον Δ. Αρβανιτάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Σε συγκέντρωση στα Βασιλικά Ευβοίας, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει η Σοφία Ντούρου, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας.

-- Στη Λιλαία, στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Γ. Ιωσηφίδης, υποψήφιος δήμαρχος Δελφών.

Αύριο, Σάββατο

-- Στις 8 μ.μ. στο Μενίδι στην πλατεία Αγ. Βλάση θα μιλήσουν ο Θ. Χιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Β. Συρίγος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, και ο Β. Τοπαλλιανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών.

-- Στις 8 μ.μ. στο Ν. Ηράκλειο στο σταθμό του ΗΣΑΠ (θεατράκι) θα μιλήσουν ο Μ. Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Β. Λύκουρας, υποψήφιος δήμαρχος Ν. Ηρακλείου.

-- Στις 8 μ.μ. στη Φιλαδέλφεια, πλατεία Πατριάρχου, θα μιλήσουν ο Γ. Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, ο Δ. Βιτάλης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και η Δανάη Γκούμα, υποψήφια δήμαρχος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας.

-- Στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας θα μιλήσουν ο Χρ. Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Χρ. Τσαλαπατάνης, υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου.

-- Στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Μαραθώνα θα μιλήσουν ο Γ. Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Ν. Στεφανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Μαραθώνα - Ν. Μάκρης.

-- Στις 7.30 μ.μ. στον Αγ. Στέφανο στο σταθμό του ΟΣΕ θα μιλήσουν ο Θ. Γκιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Ζωή Σώκου, υποψήφια δήμαρχος Διονύσου.

-- Στις 8 μ.μ. στη Σαλαμίνα, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Φλαμίνγκο) θα μιλήσουν η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, ο Κ. Τζατζάνης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αργοσαρωνικού, και ο Γ. Βλάχος, υποψήφιος δήμαρχος Σαλαμίνας.

-- Στις 8 μ.μ. στη Νέα Πέραμο, στην πλατεία Αγ. Γεωργίου, θα μιλήσουν η Αλέκα Μενιδιάτη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, και ο Α. Χοροζάνης, υποψήφιος δήμαρχος Μεγάρων.

-- Στις 7.30 μ.μ. στις Ερυθρές, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσουν η Ανθούλα Δρίκα, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, και ο Μπ. Θεοδώρου, υποψήφιος δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας.

-- Στις 12 μ., σε συγκέντρωση στην Εδεσσα θα μιλήσουν ο Σ. Ζαριανόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Αλ. Ουγγρίνος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, και ο Μ. Φουνταλής, υποψήφιος δήμαρχος Εδεσσας.

-- Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση μπροστά στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, θα μιλήσουν ο Γ. Ντουνιαδάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Χρ. Τρέλλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, και ο Σ. Δευτεραίος, υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Καστοριά, στην πλατεία Μακεδονομάχων (Βόρεια παραλία) θα μιλήσουν η Αγγελική Χατζηδημητρίου, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, ο Γ. Βήττας, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, και η Βασιλική Χαραμοπούλου, υποψήφια δήμαρχος στο Δήμο Καστοριάς.

-- Σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Σερβίων θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού Ν. Γεωργακόπουλος.

-- Συγκέντρωση στη Σούρπη Μαγνησίας, στις 8.30 μ.μ., με ομιλητή τον Ρ. Μαρούδα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο ευρωβουλευτή.

-- Συγκέντρωση στα Αραδοσίβια Ελασσόνας στις 7.30 μ.μ. με τον Τ. Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λάρισας.

-- Συγκέντρωση στο Ξυνονέρι, στις 8 μ.μ. και στο Γεωργικό, στις 9 μ.μ., με ομιλητή τον Β. Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

-- Συγκέντρωση στον Αγιο Γεώργιο, στις 8 μ.μ. και στην Κρύα Βρύση, στις 9 μ.μ., με ομιλητή τον Β. Κρανιά, υποψήφιο δήμαρχο Καρδίτσας.

-- Συγκέντρωση στο Φύλλο, στις 7.30 μ.μ., στα Ορφανά στις 8 μ.μ., στη Λεύκη, στις 9 μ.μ., με ομιλητές τους Αστ. Χαλάτση, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας, και Α. Πολυγένη, υποψήφιο δήμαρχο Παλαμά.

-- Συγκέντρωση στη Ρεντίνα, στις 8 μ.μ., και στη Λουτροπηγή, στις 9 μ.μ., με ομιλητή τον Σωτ. Στουρνάρα, υποψήφιο δήμαρχο Σοφάδων Καρδίτσας.

-- Συγκέντρωση στη Σπάρτη, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, με ομιλητή τον Δ. Τζαβάρα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Συγκέντρωση στην πλατεία Αργοστολίου, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Θ. Γουλή, υποψήφιο περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων.

-- Ο Κ. Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, θα μιλήσει στις 10.30 π.μ. σε συγκέντρωση στην Καλύβα Στεφανή. Στις 8 μ.μ. θα μιλήσει στην Αμφίκλεια.

-- Στη Χώρα της Σκύρου, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει η Σοφία Ντούρου, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας.

-- Σε συγκέντρωση στη Δεσφίνα, στις 8 μ.μ., θα μιλήσουν ο Δρ. Τσελές, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας, και ο Γ. Ιωσηφίδης, υποψήφιος δήμαρχος Δελφών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ