Παρασκευή 9 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Προεκλογικές δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Στο πλαίσιο της προεκλογικής δραστηριότητας των ΚΟ του ΚΚΕ, τις επόμενες μέρες, πέρα από τις συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα, προγραμματίζονται και οι παρακάτω συσκέψεις, περιοδείες:

Στην Αττική

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 6 μ.μ. σε σύσκεψη της ΚΟΒ Λογοτεχνών στο βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» θα μιλήσουν η Ερη Ρίτσου, υποψήφια ευρωβουλευτής, και η Βαγγελιώ Σεφέρη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

-- Στις 10.30 π.μ. στους εργαζόμενους στη Γενική Γραμματεία Ενέργειας και στις 2 μ.μ. στους εργαζόμενους στη «First Data», θα μιλήσει ο Κ. Σιέττος, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Στις 10 π.μ. στους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» θα μιλήσει ο Γ. Ντουνιαδάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Στις 10 π.μ. στην Εστία του Ναύτη - ΕΛΟΕΝ, θα μιλήσει ο Σ. Τσιμπόγλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

-- Στις 7.30 π.μ. ο Γ. Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα μιλήσει στους εργαζόμενους στα τρόλεϊ και στις 9.30 π.μ. στους εργαζόμενους στα λεωφορεία στην Πέτρου Ράλλη.

Αύριο, Σάββατο

-- Στις 6 μ.μ. στην Αργυρούπολη στο καφενείο «Αγ. Βαρβάρα» (Ελ. Βενιζέλου 11) θα μιλήσει ο Κ. Σιέττος.

Στην Κ. Μακεδονία

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 10 π.μ., στον Παλιό σταθμό του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη θα περιοδεύσει ο Γ. Ζιώγας, υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας. Στις 8 μ.μ., στα γραφεία της ΕΔΟΘ θα μιλήσει σε σύσκεψη με καθηγητές μουσικής.

-- Στις 6 μ.μ., στην αγορά της Φράγκων θα περιοδεύσει ο Γ. Δελής, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

-- Στις 12 μ., στα γραφεία του «Μασούτη» θα περιοδεύσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφια ευρωβουλευτής.

Στην Αν. Μακεδονία - Θράκη

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στο Θεολόγο, στις 8 μ.μ. θα μιλήσει ο Ν. Χρυσάφης, υποψήφιος δήμαρχος Θάσου.

-- Στο ΣΕΤΥ θα περιοδεύσει το πρωί η Αγγέλα Χατζηδημητρίου, υποψήφια ευρωβουλευτής.

Αύριο, Σάββατο

-- Στις 8 μ.μ. στις Ανω Μαριές, θα μιλήσει ο Ν. Χρυσάφης.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Παρασκευή

-- Περιοδεία στη λαϊκή αγορά του Παλαμά, στις 11 π.μ. και ομιλίες το απόγευμα και βράδυ σε Συκιώνα, Ιτέα, Δασοχώρι, Αμπελώνα με τον Α. Πολυγένη, υποψήφιο δήμαρχο Παλαμά Καρδίτσας.

-- Ομιλίες το απόγευμα και το βράδυ σε Ανώι, Δασοχώρι, Μελισσοχώρι, με τον Σωτ. Στουρνάρα, υποψήφιο δήμαρχο Σοφάδων Καρδίτσας.

-- Περιοδεία στη λαϊκή αγορά της Αγιάς, στις 10 π.μ., με τον Τ. Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λάρισας.

-- Περιοδεία στα συνεργεία αυτοκινήτων της οδού Καρδίτσης, στις 9.30 π.μ., με τον Γ. Καΐκη, υποψήφιο δήμαρχο Τρικκαίων.

-- Περιοδεία στους παιδικούς σταθμούς της Λάρισας, στις 8.30 π.μ., στο εργοστάσιο της «Μεταλλεμπορικής», στις 12 το μεσημέρι και στο εργοστάσιο «Σέλτερ», στις 12.30 μ.μ., με την Μαρία Γαβαλά, υποψήφια ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

Αύριο, Σάββατο

-- Περιοδεία στην αγορά του Τυρνάβου, στις 11 π.μ., με τον Τ. Τσιαπλέ.

Στην Κρήτη

Σήμερα, Παρασκευή

-- Ο Μ. Συντυχάκης, υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου, θα περιοδεύσει στις 7.30 π.μ. στον ΟΤΕ Θερίσσου. Στις 11 π.μ. στα κτίρια του τμήματος Φυσικής και στην Τεχνική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Κρήτης. Στις 6 μ.μ. στις οδούς Παπαναστασίου, Παπα-Πέτρου Γαβαλά και Εθνομαρτύρων.

-- Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Στ. Ορφανός θα περιοδεύσει στις 10 π.μ. στο Νοσοκομείο της Σητείας. Στις 11.30 π.μ. θα περιοδεύσει στη ΔΕΗ στον Αθερινόλακκο, στη 1 μ.μ. στον Μακρύ Γιαλό Λασιθίου και στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Παλαιόκαστρο Λασιθίου.

-- Στις 10 π.μ. περιοδεία στο εμπορικό κέντρο και στις τράπεζες, με επικεφαλής τον Μ. Μανουσογιάννη, υποψήφιο δήμαρχο Ρεθύμνου. Στις 6.30 μ.μ., ο ίδιος, μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Ν. Μανουσάκη, θα επισκεφθούν τα χωριά Γωνιά, Πρινέ και Καλονύχτης.

Στη Στερεά

Σήμερα, Παρασκευή

-- Ο Κ. Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, και ο Μ. Μιχαήλ, υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα περιοδεύσουν στις 10.30 π.μ. στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας και στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας (Λαμία).

Αύριο, Σάββατο

-- Ο Τ. Χρονάς, υποψήφιος δήμαρχος Λαμίας, θα περιοδεύσει το πρωί στα χωριά της Λαμίας, Σταυρό, Κωσταλέξι, Φραντζί.

-- Στο χωριό Παύλο, στις 8 μ.μ. θα περιοδεύσουν ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Γ. Γκικόπουλος και ο υποψήφιος δήμαρχος Ορχομενού Γ. Σκόπας.

-- Ο Μ. Μιχαήλ, υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα περιοδεύσει στις 10.30 π.μ. στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης.

-- Ο Π. Πολίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα περιοδεύσει στις 8 μ.μ. στην Ατταλη και τη Μακρυκάπα Εύβοιας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ