Παρασκευή 9 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την Αντιφασιστική Νίκη

Εκδήλωση με αφορμή την επέτειο της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών στις 9 Μάη 1945, διοργανώνει η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, σήμερα Παρασκευή 9 Μάη, στις 10 π.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

Θα ακολουθήσει πορεία και κατάθεση στεφάνων στον τόπο θυσίας των εργατών το Μάη του '36, στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Βενιζέλου.

Στις 12 το μεσημέρι, στα νεκροταφεία της Ευαγγελίστριας θα πραγματοποιηθεί πολιτικό μνημόσυνο στη μνήμη του Γιώργη Τσαρουχά, στελέχους του ΚΚΕ, που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στη διάρκεια της Χούντας.

Την Κυριακή στη Νικόπολη

Εκδήλωση για την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών στις 9 Μάη του 1945, διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Βορειοδυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, την Κυριακή 11 Μάη, στις 6.30 μ.μ., στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Νικόπολης. Θα μιλήσουν η Ρούλα Ελευθεριάδου, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και ο Γιώργος Βούρτσας, υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί καλλιτεχνικά από την Ανθή Τατσιούλη και το συγκρότημα της ΚΝΕ, που θα ερμηνεύσουν ρωσικά και τραγούδια της Αντίστασης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ