Δευτέρα 19 Μάη 2014 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΔΗΜΑΡ
Πανηγυρίζει τη νίκη ... «ακηδεμόνευτων σχημάτων»

Στα μέτρα της έφερε το αποτέλεσμα και η ΔΗΜΑΡ, ο πρόεδρος της οποίας το ερμήνευσε σαν στήριξη στην «ακηδεμόνευτη τοπική αυτοδιοίκηση» και σαν «επιβράβευση υποψηφιοτήτων που κινούνται πέρα από την αντίληψη των κομματικών εντολών, όπως είναι αυτές του Γιάννη Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη και του Γιώργου Καμίνη στην Αθήνα».

Αν και ...ακηδεμόνευτες ο Φ. Κουβέλης, δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίηση της ΔΗΜΑΡ για το γεγονός ότι τα σχήματα που υποστήριξε και εκφράζουν «συνεργασίες στο χώρο της κεντροαριστεράς» κατάφεραν «σημαντικές καταγραφές».

Ο Φ. Κουβέλης κάλεσε η υποστήριξη να ολοκληρωθεί την επόμενη Κυριακή, ζητώντας ταυτόχρονα και ψήφο στη ΔΗΜΑΡ για τις ευρωεκλογές που αναζητά εναγωνίως, ώστε να είναι αυτή και όχι η ΕΛΙΑ που θα ηγηθεί της προσπάθειας ανασυγκρότησης της σοσιαλδημοκρατίας. «Η ανασύστασή της είναι πολιτικό καθήκον για όσους δεν αποδεχόμαστε το περιβάλλον που δημιουργεί αυτός ο άγονος νέος διπολισμός ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε σε συνέντευξή του ο Φ. Κουβέλης, αφήνοντας στη συνέχεια αιχμές για το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας «μόνο που για να καθορίσει αποφασιστικά τις εξελίξεις η κεντροαριστερά, χρειάζονται καθαρές γραμμές και όχι σύγχυση. Χρειάζεται, με άλλα λόγια, σαφές μέτωπο στις συντηρητικές πολιτικές, όπως είναι αυτές που εκφράζει και προωθεί η σημερινή κυβέρνηση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ