Δευτέρα 19 Μάη 2014 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
Απάντηση στους εκβιασμούς και τις αυταπάτες με ισχυρό ΚΚΕ παντού

Το εκλογικό περίπτερο του Κόμματος στην Πετρούπολη επισκέφτηκε το Σάββατο ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Με κόκκινες σημαίες, χειροκροτήματα και συνθήματα στα οποία συμπυκνώνονται η ασίγαστη πάλη των κομμουνιστών για τα λαϊκά συμφέροντα, οι θυσίες και οι αγώνες δεκαετιών του ΚΚΕ υποδέχθηκαν το περασμένο Σάββατο δεκάδες κάτοικοι της Πετρούπολης τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στο εκλογικό περίπτερο του Κόμματος στην Πετρούπολη. Τον Δ. Κουτσούμπα συνόδευαν ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, και ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Με μια αγκαλιά λουλούδια υποδέχτηκαν τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και οι πιτσιρικάδες της πόλης, ενώ στη σύντομη συνομιλία που είχε με τον δήμαρχο Πετρούπολης, Θωμά Κοτσαμπά, και τον υποψήφιο δήμαρχο Πετρούπολης Βαγγέλη Σίμο μεταφέρθηκε το θετικό κλίμα που υπάρχει στην περιοχή για τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ. Στη συνέχεια ο Δημήτρης Κουτσούμπας συνομίλησε με κατοίκους της Πετρούπολης. Η επίσκεψη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ ολοκληρώθηκε σε καφενείο της περιοχής, με φιλικές συζητήσεις εφ' όλης της ύλης, αποσπώντας θερμά λόγια και ευχές από δεκάδες ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Ο Δ. Κουτσούμπας σε δήλωσή του τόνισε: «Ο λαός μας να αγνοήσει σε αυτές τις εκλογές τα εκβιαστικά διλήμματα, τα αποπροσανατολιστικά δικομματικά διλήμματα και τον καβγά που εξελίσσεται αυτές τις μέρες. Να δώσει απάντηση από τη μια μεριά στους εκβιασμούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που, στο όνομα της σταθερότητας της οικονομίας, θέλουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική, που γνώρισε ο λαός, και από την άλλη μεριά να δώσει απάντηση στις αυταπάτες που καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ, στις συνεχείς παλινωδίες του, που και πριν δυο μέρες με το debate των υποψηφίων για την Κομισιόν έδωσε όρκους πίστης στις αξίες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, όπως είπε, δηλαδή αυτές τις αξίες που έχουν οδηγήσει σε τσάκισμα τον ελληνικό λαό και τους λαούς της Ευρώπης. Η απάντηση σ' αυτά τα διλήμματα, σ' αυτήν την κατάσταση είναι μόνο η ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού. Για να γίνει ισχυρός ο λαός, ισχυροποίηση της "Λαϊκής Συσπείρωσης", της Λαϊκής Συμμαχίας σε όλες τις κάλπες έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος ενάντια στην ΕΕ, ενάντια στα μονοπώλια, ενάντια στις κυβερνήσεις που υπηρετούν αυτές τις πολιτικές, που τσακίζουν λαϊκά δικαιώματα και λαϊκές κατακτήσεις. Με τη νίκη!».


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Μεγάλες μαζικές προεκλογικές συγκεντρώσεις με τον Δ. Κουτσούμπα (2019-05-18 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2019-05-14 00:00:00.0)
Ομιλία του Δ. Κουτσούμπα στην Πετρούπολη (2019-04-04 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2019-03-05 00:00:00.0)
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (2014-05-17 00:00:00.0)
Να γίνει βήμα χειραφέτησης του λαού στις ευρωεκλογές (2014-01-14 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ