Τρίτη 14 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ, Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, ΣΕ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΙ ΒΟΛΟ

Μήνυμα αισιοδοξίας και αποφασιστικής ενίσχυσης του ΚΚΕ παντού έστειλαν οι δυο συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στην Ελευσίνα και τον Βόλο, Παρασκευή και Κυριακή αντίστοιχα, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΚΟ Ελευσίνας στην πλατεία Ηρώων, χαιρέτισαν ο Δήμος Κουμπούρης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Μανώλης Βαρδαβάκης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Αττικής, και ο Κώστας Κώνστας, υποψήφιος δήμαρχος Ελευσίνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στη συγκέντρωση στην παραλία του Βόλου που διοργάνωσε η ΤΕ Μαγνησίας, χαιρετισμό απηύθυναν ακόμη η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής του Κόμματος, ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ο Αποστόλης Ριζόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, ο Στέφανος Κότο, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βόλου. Παραβρέθηκαν ο Κ. Αβραμόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, ο Κ. Στεργίου, βουλευτής του Κόμματος, ο Απ. Παπαϊωάννου, υποψήφιος δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, ο Σ. Τσόγκας, υποψήφιος δήμαρχος Αλμυρού, ο Β. Τσαπράζης, υποψήφιος δήμαρχος Ζαγόρας - Μουρεσίου και ο Γ. Κωνσταντινάκης, υποψήφιος δήμαρχος Νότιου Πηλίου. Επίσης ο πρώην δήμαρχος Ν. Ιωνίας Βόλου, Στ. Φούσκης.

Ο «Ριζοσπάστης» δημοσιεύει σήμερα αποσπάσματα από τις ομιλίες του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στις δυο συγκεντρώσεις, καθώς και ρεπορτάζ από τους υπόλοιπους χαιρετισμούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ