Τρίτη 14 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα, Τρίτη:

-- Στις 9 π.μ., ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα γραφεία του ΟΤΕ στον Φοίνικα.

-- Ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, στις 10 π.μ., θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Παλαί ντε Σπορ, με τον Γιώργο Τσίντζιλη, υπ. δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης. Στις 12 μ. θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Μηχανουργείο ΣΜΑ, στην Κηφισιά. Στις 2 μ.μ., θα επισκεφτεί την Εφορία στην οδό Αντιγονιδών. Στις 6.30 μ.μ., θα πραγματοποιήσει εξόρμηση σε καταστήματα της οδού Χαριλάου. Στις 8.30 μ.μ., θα επισκεφθεί το προεκλογικό περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην περιοχή της Τούμπας.

Αύριο, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του 1ου ορόφου του ΕΚΘ, σε σύσκεψη - συζήτηση με απόφοιτους σοσιαλιστικών χωρών, θα μιλήσει ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Την Τρίτη 21 Μάη, σε εκδήλωση με θέμα «Δυνατό ΝΑΙ στο ΚΚΕ, δυνατό ΟΧΙ στην ΕΕ των ιμπεριαλιστικών πολέμων, της προσφυγιάς και των επεμβάσεων», της ΠΟ ΑΕΙ και ΤΟ ΤΕΙ, θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Τρίτη, το πρωί, ο Τ. Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, θα περιοδεύσει και θα μιλήσει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, στην Αντιπεριφέρεια Τρικάλων και σε άλλες υπηρεσίες των Τρικάλων. Το απόγευμα θα επισκεφθεί τα χωριά Αρδάνι και Κρηνίτσα των Τρικάλων.

Αύριο, Τετάρτη:

-- Στις 8.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 10.30 π.μ, στη Βερδικούσια Λάρισας, θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές και ο Δημήτρης Αβρανάς, υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας.

Την Παρασκευή 17 Μάη, στις 8.30 μ.μ., στη Λάρισα (πλατεία Ταχυδρομείου), θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν η Μαρία Γαβαλά και ο Ρίζος Μαρούδας, μέλη της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Κόμματος, ο Τάσος Τσιαπλές και ο Πέτρος Κρίκης, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας.

Την Κυριακή 19 Μάη, στις 7 μ.μ., στα Τρίκαλα, σε εκδήλωση με θέμα «Η στρατηγική της ΕΕ για τις γυναίκες. Η πρόταση του ΚΚΕ», στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιον», θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γιώργος Καΐκης, υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Τρίτη:

-- Στις 8.30 μ.μ., στο Αργος (πλ. Αγίου Πέτρου), θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου. Θα χαιρετίσουν ο Θανάσης Κολιζέρας, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Γιώργος Γκόνης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, και ο Γιώργος Θεοδοσίου, υποψήφιος δήμαρχος Αργους - Μυκηνών.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Χίο (είσοδος Απλωταριάς), θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής. Θα χαιρετίσουν ο Σταύρος Τάσσος, υποψήφιος περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, η Αγλαΐα Κυρίτση, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, και ο Μάρκος Σκούφαλος, υποψήφιος δήμαρχος Χίου.

-- Στις 11 π.μ., στο δημαρχείο Βόνιτσας. Θα μιλήσει η Αλεξάνδρα Λαμπροκωστοπούλου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος. Θα χαιρετίσουν ο Νώντας Μωραΐτης, υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας και ο Σπύρος Κοτοπούλης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 8.30 μ.μ., στην Αμφιλοχία (παραλία), θα μιλήσει ο Νίκος Μωραΐτης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, και θα χαιρετίσουν ο Ηλίας Μάλλιος, υποψήφιος δήμαρχος Αμφιλοχίας, και ο Σπύρος Κοτοπούλης.

-- Στις 8.30 μ.μ., στην Ηγουμενίτσα (πεζόδρομος - ΟΤΕ), θα μιλήσει ο Νίκος Εξαρχος, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και θα χαιρετίσουν ο Γιώργος Πρέντζας, υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου, και ο Δώρης Δήμας, υποψήφιος δήμαρχος (Σε περίπτωση βροχής, η συγκέντρωση μεταφέρεται στο «Πάνθεον»).

Αύριο, Τετάρτη:

-- Στις 8 μ.μ., στη Σπάρτη, στην κεντρική πλατεία θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στη Λιβαδειά (κεντρική πλατεία), θα μιλήσουν ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Νώντας Κοτσικώνας, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 8.30 μ.μ., στο Ξηρόμερο (δημαρχείο), θα μιλήσουν η Αλεξάνδρα Λαμπροκωστοπούλου, ο Λάμπρος Πίτσουλας, πρώην πρόεδρος Αστακού, και ο Νίκος Παπαναστάσης, αντισυνταγματάρχης ε.α., μέλος Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων - Σωμάτων Ασφαλείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Ανουντσιάτα Κέρκυρας θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης.

Την Πέμπτη 16 Μάη:

-- Στις 8 μ.μ., στην Αμφισσα (πλατεία Λαού), θα μιλήσουν ο Δήμος Κουμπούρης, ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς, και ο Στάθης Λεοντίου, υποψήφιος δήμαρχος Δελφών.

-- Στις 7.30 μ.μ., η «Λαϊκή Συσπείρωση» Καβάλας οργανώνει εκδήλωση στη Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών με θέμα τον πολιτισμό και τη «Σύγχρονη Λαϊκή Καλλιτεχνική Δημιουργία». Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει: Αφιέρωμα στον Μπέρτολτ Μπρεχτ από τους Μιροσνιτσένκο Αναστασία (soprano) και Εριφυλλίδη Γιάννη (πιάνο). Εκθεση ζωγραφικής από την Σπηλιοπούλου Δήμητρα. Μουσική παράσταση από τους Opera Chaotique με τίτλο «Η κρυφή ζωή των ποιητών».

Το Σάββατο 18 Μάη, στη Χαλκίδα, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, στις 8.30 μ.μ., στην προβλήτα Αγ. Νικολάου, θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς. Θα χαιρετίσουν ο Κώστας Μπασδέκης και ο Γιάννης Τζαβάρας, υποψήφιος δήμαρχος Χαλκίδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ